- Konu Sahibi serrayudum
Merhaba Canlarım;
Artık Dünya markaları ayakkabı yapmıyor, şiir yazıyorlar
Türk ünlülerinin bir numaralı tercihi tabii ki kırmızı taban imzası ile tanıdığımız Christian Louboutin. Başta Işıl Reçber olmak üzere Nas Elmas, İvana Sert, Ebru Gündeş herkesin ayağında bu tasarım harikası ayakkabıları görüyoruz. Diyeceksiniz ki bir ayakkabıya 5000TL verilir mi! Verilmez, neden verilsin ki. Aramızda kalsın sanatçılar da orjinalini pek giymiyor. Ülkemizde çok bulunan bir ayakkabı değil ama bence şık giyinmek de ünlülerin tekelinde olmamalı.... Bulabileceğiniz adresler ise şunlar: biryıldızol com. Mosmoda com ve Beymen. Görselimde Gülben Ergen'in klibinde giydiği bir Louboutin ayakkabı örneğini paylaşacağım, benim de nacizane en beğendiğim modeldir. Resmi biryıldızol'un Tv'den seçtiklerimiz bölümünden aldım. Bir de Demet Akalın'ın "Sepet" klibinde giyindiği Tom Ford marka bir çizme var onu da aynı yerden aldım.
Şimdi de sevgili Alexander Mcquenn'e gelelim. Biliyorsunuz kurukafa baskısını ilk kullanan ve en iyi kullanan markadır. Bu markaya da Buse Terim, Sezin Erbil gibi ünlüler hasta oluyor. Yine alım adresleri aynı. Babetleri 10 numara 5 yıldız. Tasarımları da çok çarpıcı.
Ünlülerin ayakkabı tercihleri ile ilgili paylaşımlarınızı bekliyorum. Dergi de bu konu ile ilgili bir yazı hazırlamaktayım, biraz sıkıştım kızlar...

Artık Dünya markaları ayakkabı yapmıyor, şiir yazıyorlar

Şimdi de sevgili Alexander Mcquenn'e gelelim. Biliyorsunuz kurukafa baskısını ilk kullanan ve en iyi kullanan markadır. Bu markaya da Buse Terim, Sezin Erbil gibi ünlüler hasta oluyor. Yine alım adresleri aynı. Babetleri 10 numara 5 yıldız. Tasarımları da çok çarpıcı.
Ünlülerin ayakkabı tercihleri ile ilgili paylaşımlarınızı bekliyorum. Dergi de bu konu ile ilgili bir yazı hazırlamaktayım, biraz sıkıştım kızlar...