Türk ve yabancı birlikteliğindeki fikirlerinizi merak edıyorum

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kızlar bu bır dert degıl ama akıl danısmak, fıkırlerınız almak ıstıyorum..

ben hazıran ayından berı cok güzel bır ıse gırdım ve burada cok hos bırıyle tanıstım (ıs arkadasıyız) ama yemek yemege fln ınerken hep denk geldıgım ve son 2 haftadır hoslanmaya, begenmeye basladıgım bırısı var fakat ben yurt dısında yasıyorum bu cocukda yabancı.. ama ortak zevklerımız var, hayata bakıs acılarımız aynı..böyle onunla konustukca dahada hayran bırakıyor benı kendıne hele gözlerı..dıs görünüs olarak o kadar woow bomba süper yakısklı degıl ama cok sakın bır yapısı var, benım gıbı sessız sakın konusan bır ınsan..böyle resmen gözlerımızle konusuyoruz sankı :D..daha ılk görüdügüm anda garıp bır hıs kaplamastı benı.bılmıyorum cok degısık duygular ıcındeyım..

sız nasl bakıyorsunuz şu türk ve yabancı bırlıkletıgıne?? fıkrınız nedır kızlarrr??

merak edıyormm

benım exın (pıskopat ınsan) bu aralar gözü fena üzerimde, ıs yerımı bılıyor ve etrafında dolanıyor cogu zaman .. o yüzden de korkuyorum bıraz :18: zarar verır dıye

Ben cesaret edemezdim.

Ama etrafımda birkaç örnek var.Oldukçada mutlu evlilikleri var.Hatta hatunların peşinden gelip Türkiyeye yerleşmişler.

Yabancı olması değil karakteri önemli sanırım.

Ben cesaret edemezdim.

Ama etrafımda birkaç örnek var.Oldukçada mutlu evlilikleri var.Hatta hatunların peşinden gelip Türkiyeye yerleşmişler.

Yabancı olması değil karakteri önemli sanırım.

ya bende bı ınceldıgı yerden kopsun daha yakından tanıyayım dıyorum bır yandan da bosuna baglanıp üzülmemeyım dıyorum..anlayamadım

bana göre insan insandır ; ırk, din, meshep ayrımı yapmam

gerçekten hoşlanıyorsam ve onunda hoşlandığından eminsem
neden olmasın :31::31::31:

Son düzenleme:
bana göre insan insandır ; ırk, din, meshep ayrımı yapmam

gerçekten hoşlanıyorsam ve onunda hoşlandığından eminsem
neden olmasın :31::31::31:

bana o kadar sevgı dolu bakıyorkı ve taa gözlerımın ıcıne bakıyor, her ıs cıkısında soruyor ısten sonra ne yapacaksın bırseyler yıyelım ıcelım..sımdılık gerı duruyorum..

Ben de inanç açısından bakıyorum olaya o yüzden yabancı erkeğe nikah olmaz tatlım , ama farklı dilden ırktan hiç farketmez insan insandır elbette çok da güzel anlaşılır gönüller bir olduktan sonra :16:

kuzenıme bahsettım ondan, aman delımısın allah korusun elın yabancısını ne yapacaksın dıyor.. sen eskı sevgılıne gerı dön evlen cocuk yap dıyor.. ıyı güzel eskı sevgılım türk, ama anlayıs 0, en ufak tartısmada tehdıtler bagırmalar.. odunluk desen kımse gecemez.. ha eskı sevgılım böyle dıye bütün türk erkeklerı öyle degıl tabı!! sonucta benım babamda türk :9:

Ben de inanç açısından bakıyorum olaya o yüzden yabancı erkeğe nikah olmaz tatlım , ama farklı dilden ırktan hiç farketmez insan insandır elbette çok da güzel anlaşılır gönüller bir olduktan sonra :16:

ülkelerımızden, dınımızden flnda bahsettık bıraz.. o 1saatlık yemek arasına neler neler sıkıstırıyoruz..vakıt nasıl gecıyor anlamıyoruz bıle :1:

bütün dınlerı arastırmıs, ıslam dınını cok mantıklı buldugunu söylüyor..camıyede gıtmıs ayakkabsını cıkarması gerektıgını fln ögrenmıs, temızlıge cok önem verılıyor ıslam da dıyor, oda temızlıgle cok önem verırmıs saten gıyınısınden, ellerınden, dıslerınden bellı..

ülkelerımızden, dınımızden flnda bahsettık bıraz.. o 1saatlık yemek arasına neler neler sıkıstırıyoruz..vakıt nasıl gecıyor anlamıyoruz bıle :1:

bütün dınlerı arastırmıs, ıslam dınını cok mantıklı buldugunu söylüyor..camıyede gıtmıs ayakkabsını cıkarması gerektıgını fln ögrenmıs, temızlıge cok önem verılıyor ıslam da dıyor, oda temızlıgle cok önem verırmıs saten gıyınısınden, ellerınden, dıslerınden bellı..

Oo müslüman olsun tamam o zaman sevimli bir tip gibi sakin filan da dedin :9::9:

Oo müslüman olsun tamam o zaman sevimli bir tip gibi sakin filan da dedin :9::9:

evet böyle tane tane konusuyor, höd höd bır tıp degıl..türk yemeklerınede ılgısı var :1:

önce müslüman ol sonra tanısalım mı dıcem ben cocuga :27: kendı ıstemesı lazım zorla olmaz bu ısler :32:

evet böyle tane tane konusuyor, höd höd bır tıp degıl..türk yemeklerınede ılgısı var :1:

önce müslüman ol sonra tanısalım mı dıcem ben cocuga :27: kendı ıstemesı lazım zorla olmaz bu ısler :32:

Yok kuzu sen yakın dur bakarsın müslüman olmaya karar verir ya da belki seninle yakınklık kurmak ister o zaman dersin böyle böyle uygunca yoksa herhalde arkadaş olması için de müslüman olması şart değil yani :34:

Tabi bu kendi görüşüm yoksa sana kalmış;)

Son düzenleme:
önemli olan insanlık. din, dil, ırk ayrımı yapmam

benim için dininden dönerse işte o zaman biter...

Bende cesaret edemezdim aile yapıma uygun değil ama bellide olmaz hayat bu deliler gibi aşık olursam kim bilebilir. :31:
Mesela annem alman babam türk annem çok sevdiği için hayatından vazgeçti şuan memleketi burnunda tütüyor ama babamıda çok seviyor. Yani hem iyi hemde güzel yönleri var.
Deneme sürüşü yapın siz en iyisi mi :1::1::1:

Yok kuzu sen yakın dur bakarsın müslüman olmaya karar verir ya da belki seninle yakınklık kurmak ister o zaman dersin böyle böyle uygunca yoksa herhalde arkadaş olması için de müslüman olması şart değil yani :34:

Tabi bu kendi görüşüm yoksa sana kalmış;)

benım tek ıstedıgım huzur, onun yanında cok huzurluyum.. etrafta bır sürü ınsan oluyor ve ben onu gördügüm an dıger tüm ınsanları ne görüyor ne duyuyorum..cokk garıp..

Back
X