Turkan88'in Başarı Öyküsü : 3 Ayda 12 Kg Verdi

Turkan88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
2.523
3
0
Azerbaycan
merhaba arkadaslar.ben dogumdan once 59 kiloydum.dogumdan hemen sonra 69 kaldim.tabiki sutum az diye yedim,yedim,yedim 75oldum,44beden giymeye basladigimda.dur dedim kendime.ocak ayinin sonlariydi.azimli bir sekilde beyaz ekmegi hayatimdan cikardim.ogunleri 1 dilim cavdar ekmegiyle yedim,hic atlamadim.kahvaltida sadece 1dilim cavdar ekmegi,kucuk bir parca peynir. oda spordan sonra .spor olarak da yuruyus,basit jimnastik hareketleri(simdi ender saracim 10 hareketi var ya onlari yapiyorum)aksam hic bisey agzima surmedim.boool bol su.HIC AC KALMA FALAN DA YOK.cunki ogun atlamadim.tabiki tatli.hamur yemedem.birdee selulitlerimden de Ahmet Marankinin biberiyr,kekik,bugday,badem yagi karisimiyla kurtuldum o siralar.her seyy beyinde bitiyor,unutmayin.ben bunu basaricam ALLAHIN izniyle diyin,gerisi kolay.ben de bu sekilde63 kilo oldum.yani 2010un mayisinda.simdi yeniden 70 kiloyum.yine dikkat etmeye basleadim,basaricam INSAALLAH.aslinda tam iki yil ayni kiloda kaldim,kalici kilo verdim,ama hic dikkat etmeyince geri geldi tabi,vucut sonucta.simdi sabahlari ac sekilde spor,strec filmle,sonra dus,ardindan hafif kahvalti,arada boll su.oglen siyah ekmekle ne pisirdiysem ondan,arada meyve,aksam da ayni.daha kiloda fark yok ama bacaklarimda sikilasma var.haa bide bugum dogadan kayisili form aldim,deneyeniniz varmi,nasil sizce,etkilimi?

Son düzenleme:
Maşallah:nazar:
Yeşil çay içmeni öneririm spordan sonra özellikle.
Günde 2 kupa yağ yakımına yardımcı.
Önemli olan verdikten sonra koruyabilmek değil mi? :31::31:

kesinlikle verdikden sonra cok havalara girmemek gerekiyormus,genelde 38 beden giysemde,simdi 40 da giyer oldum,o yuzden zayiflamaya karar verdim zaten.alt 38,yukari 40.

Canım bende sallama yesıl cay ıcıyodum ama demleme daha etkılı dıyolar dıye bende caykur yesıl caya basladım ve ıcıne kabuk tarcn ve ıkı karanfıl atıp ıcıyom en az dort fıncan ıcıyom bayağı etkılı oluyo verdım ama senın gıbı ya koruyamayıp gerı alırsam dıye korkmuyoda değiılm nasıl yapcaz korumayı varmı bılen arkadslar :34::34::34:

canım bende sallama yesıl cay ıcıyodum ama demleme daha etkılı dıyolar dıye bende caykur yesıl caya basladım ve ıcıne kabuk tarcn ve ıkı karanfıl atıp ıcıyom en az dort fıncan ıcıyom bayağı etkılı oluyo verdım ama senın gıbı ya koruyamayıp gerı alırsam dıye korkmuyoda değiılm nasıl yapcaz korumayı varmı bılen arkadslar :34::34::34:

sadece yasıl cay ıcerek mı kılo verdın?kac kılo?

canım benım ben on uc kılo verdım uc ayda hem sporda yapym b fıt her gun gıdıyom ve tam dıyet değil ama kendınce dıyetteyım az yeme ye calıssam da abur cuburdan tam vaz gecemedım vermem gereken on kılo daha var nasıl korucam bılmıyom yesıl cay da ıcıyom her gun mutlaka :16::16::16:

Konu içeriği nedeniyle Başarı Öykülerine taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

Back
X