- 9 Mart 2019
- 251
- 168
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
-
Öncelikle üyeler hakkında konu açmak yasak bu bir. İkincisi ise beddua döner dolaşır sahibini bulur.Bayanlar herkese oncelikle gunaydin .konuma attiginiz iyi yada kotu yorumlariniza tesekur ediyorum ,fakat bn sizlere kayimvalidemin bos bogaz oldunu demek anlatmak istedim derdimden cok turkce me yazima takildiniz kadin olarak insanlarin kusurlariyla alay etmeyi cok guzel basariosun gercekten buna harbi cok kirildim .Herkes cocuk yapar baka bilen yetistire bilen .isteyende hic yapmaz karekter meselesi .bn kimseyi kiskanan bi insan degilim ama eski diosunuzya evet o eski surekli muabbete dahil ediliyorsa sizde bosver demicenize inaniorum cunki kimse susmaz .herkes calisir istedigini alabilir ozgurdur fakat bunu abartarak bn geziyorumda geziyorum die afedersiniz bokunu cikarip gina getirmez insana gecmis gecmiste kalmistir kimse eskiyi yenin yaninda anlatmaz konuya gore degisir fakat ufacik seyde de soylemez bn oyle dusunuyorum sahsen susuosak anneler kirilmasin buyuklerimiz uzulmesin netice de,annedir die yoksa dunyasini burnun dan getirmesini iyi biliriz unutmayalim .Kimse yasattigini yasamadan ölmez ......
Yazısı beni, çok rahatsız ettiği için yorum yapmadan çıktım. Bazen dert yazarken hızlı yazıyorlar ya da konuştukları gibi yazıyorlar takılmamak lazımı diye düşünüyorum
1. Sen geçmşi taktığın için kaynanan sürekli geçmş konuları açıyor.
2. Kaynananı kıskandığını biz söylemedik sen kendin dedin "Beni çatlatıyor" diye
3.Burundan getirmeye gerek yok. Rahatsz olduğun durumu eşin ile kavga sebebi yapmak yerine kaynvalidenin ağızını kapatman gerekir..
Ayrıca ben yazınıza takılmadım ama gerçekten bazı kelimelerini anlamak için birkaç kez okumak gerekiyor.. Enazından y harfini kullansanız daha iyi olacak. Saygılar.
Vallahi önceki konusunda ben de takılmadım yazımına. Mesaj dilini kullanmış diye. Arkadaşlarımla yazışırken ben de bazen kısaltırım kelimeleri o yüzden umursamadım. Ama gerçekten bazı kelimeleri anlamadımYazısı beni, çok rahatsız ettiği için yorum yapmadan çıktım. Bazen dert yazarken hızlı yazıyorlar ya da konuştukları gibi yazıyorlar takılmamak lazımı diye düşünüyorum
Bayanlar herkese oncelikle gunaydin .konuma attiginiz iyi yada kotu yorumlariniza tesekur ediyorum ,fakat bn sizlere kayimvalidemin bos bogaz oldunu demek anlatmak istedim derdimden cok turkce me yazima takildiniz kadin olarak insanlarin kusurlariyla alay etmeyi cok guzel basariosun gercekten buna harbi cok kirildim .Herkes cocuk yapar baka bilen yetistire bilen .isteyende hic yapmaz karekter meselesi .bn kimseyi kiskanan bi insan degilim ama eski diosunuzya evet o eski surekli muabbete dahil ediliyorsa sizde bosver demicenize inaniorum cunki kimse susmaz .herkes calisir istedigini alabilir ozgurdur fakat bunu abartarak bn geziyorumda geziyorum die afedersiniz bokunu cikarip gina getirmez insana gecmis gecmiste kalmistir kimse eskiyi yenin yaninda anlatmaz konuya gore degisir fakat ufacik seyde de soylemez bn oyle dusunuyorum sahsen susuosak anneler kirilmasin buyuklerimiz uzulmesin netice de,annedir die yoksa dunyasini burnun dan getirmesini iyi biliriz unutmayalim .Kimse yasattigini yasamadan ölmez ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?