Turkcel le ilgili sorunum

berrin89

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
385
469
303
36
Arkadaslar konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum. Bugün turkcell tarafindan arandim. Internet asiminiz var size 8 gb internet verelim youtube ya da internetten izlediginiz icerikler internetten yemdsin dediler. Taahütlü 12 ay. Ben de kabul ettim ama tv plus uygulamasi üzerinden oluyormus. Indirdim uygulamayi ama kendi icerigi olan bir site. Yani kandirildim galiba. Basina böyle bisey gelen oldu mu. Bugün oldu iptal ettirmek icin arasam cayma bedeli yansir mi?

Merhaba konunuzu görür görmez geldim. Aynısı geldi başıma ve Turkcell’e kavga ettim, normal kullandıgım paket taahhüdü bitince hemen değiştireceğim hala o derece kızgınım. Öncelikle internet felan verdikleri yok aynı şekilde bende arandım, pakede ek her ay 10-20 tl fazla kitliyolar tvplus adı altında. Aradım iptal ettim cayma bedeli felan yok sizde arayın şikayetçi olun iptal edin derim. Turkcell cok dolandırıcı bu konularda.

Cok tesekkür ederim ya hep bir teklifle geldiklerinde reddediyordum. Bu sefer isime yaricak bir teklif gibi geldi. Ama amac kandirmak üstüne kurulu sanirim cünkü emin olmak icin kac defa sordum. Telefonu kapatip uygulamayi yükleyince anladim. Cok sagol tekrar

Malesef öyle bir konuşma yapiyorlar hizli hizli seri ve ikna edici sekilde sanki cok gerekli biseymis sanip inandıriyolar insanlari. Ben konuyu yanliş anlamişim iptal ettirmek istiyorum diyebilirsin cayma hakki 15 gun diye bikiyorum arayip sorun hemen ..

Back
X