Turkcell Europe ile ilgili bilgisi olan var mı?

jiggle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
63
3
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, önümüzdeki aylarda ailemle birlikte ufak bir Orta Avrupa Turu'na katılmak istiyoruz, hani bu gazetelerde turizm şirketlerinin sunduğu bazı ucuz turlar var ya onlardan işte.Ben de çok detaycı biri olduğum için şimdiden herşeyi araştırmaya karar verdim.Mesela ordaki iletişim problemini nasıl halledebiliriz? Yani şimdi biz yanımızdaki telefonları oraya götürsek, ordan burayı aramak istediğimizde bize epeyce pahalıya mal olur herhalde.Şimdi onun için alternatif yöntemleri düşünüyorum,ne yapabiliriz diye sonra geldiğimizde faturalar kabarık olursa tatil bize zehir olur.Bu Turkcell Europe nedir,bilginiz var mı? Yani böyle kart gibi birşey mi? Sitelerine girdim pek birşey anlamadım, oldukça farklı paketler var.Şimdi oraya gittiğimizde internetten Turkcell'in sitesine girip, ödeme yaparak bu kartı alabiliyor muyuz, bir de ödemeyi kredi kartı yerine paysafecard gibi güvenli bir şekilde yapmamız mümkün mü, çünkü annem biraz pinpiriklidir bu konularda, eski jenerasyonu bilirsiniz, internette kredi kartını kullanıcam deyince ödü kopuyor.Gerçi kadın haksız da değil,gazeteden onlarca haber okuyoruz, internet korsanları falan, o da ne yapsın,korkuyor işte.Neyse lafı uzatmıyım, bir biginiz varsa, tavsiyelerinizi bekliyorum.

merhaba! tam ne yapmak istiyorsun anlıyamadım. internetden mi konuşmak istiyorsun yoksa telefon ile mi? telefon ile konuşmak istiyorsan pahalı olur... geçende arkadaşlar gitti ve geldiklerinde gördüler günlerini :) sürekli birbirlerini aramışlar iki grup olup birbirinle buluşmak için telefon ile konuşmuşlar... :) senin bu konuda önceden bakman çok mantıklı ve ileri görüşlü. ben olsam herhalde telefonu tamamen kapatırım ama bizimkiler merak etmesin diye aramam da gerek tabiki... skype anlasalar onu kullanırım ama baba, anne, dede bunları telefondan araman gerekiyor... bilmem inşallah biraz yardımcı olabildim...

Aslında sizin de dediğiniz gibi anneanne ve dede gibi aile fertlerini mecbur telefonla aramak gerekiyor çünkü ne yazık ki skypedan konuşalım desem yüzüme bakarlar bu ne diyor diye.Arkadaşları internetten arayabilirim onda sıkıntı yok ancak bazen yeri geliyor otel veya otobüs şirketlerini de aramak gerekiyor,yani sabit hatları.Ama asıl mesele o değil,soru şu Turkcell Europe olsun ya da diğer online operatörler diyelim,paysafecard ile ödeme yapabiliyor muyuz benim bunu öğrenmem lazım.

Back
X