erdogan stressed that the turkish government sticks to the one-china policy, supports china's sovereignty and territorial integrity, and opposes terrorist activities of the east turkestan ıslamic movement (etım) aimed at china.
erdogan türk hükümetinin tek-çin politikasını, çin'in bölünmez bütünlüğünü ve egemenliğini desteklediğini, aynı zamanda doğu türkistan islami hareketinin çin'e yönelik terörist aktivitelerine de karşı durduğunu belirtti
Ya ben Akp’lilere hep diyorum, bir olaya tepki vermeden önce ustanızı bir bekleyin öyle konuşun sonra hep çark etmek zorunda kalıyorsunuz diye, dinlemiyorlar.
Ya ben Akp’lilere hep diyorum, bir olaya tepki vermeden önce ustanızı bir bekleyin öyle konuşun sonra hep çark etmek zorunda kalıyorsunuz diye, dinlemiyorlar.
erdogan türk hükümetinin tek-çin politikasını, çin'in bölünmez bütünlüğünü ve egemenliğini desteklediğini, aynı zamanda doğu türkistan islami hareketinin çin'e yönelik terörist aktivitelerine de karşı durduğunu belirtti
doğru söylemiş, bozuk saat gibi arada doğru şeyler de çıkabiliyor ağzından bu adamın.
Bizde pkk neyse çindeki uygurlu islami teröristlerin aynı şey olduğunu daha önce kk'da da yazmıştım.