Türkiye hastanesi

serrasul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
288
183
103
Arkadaşlar acil Türkiye Hastanesi'nde kadın doğum tavsiye edeceğiz iyi bilgisi riksli gebelik konusunda tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı

Edit..Şimdi hamileyim ve altı ay önce dört aylık bir dusuk yaptım

Arkadaşlar acil Türkiye Hastanesi'nde kadın doğum tavsiye edeceğiz iyi bilgisi riksli gebelik konusunda tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı

Edit..Şimdi hamileyim ve altı ay önce dört aylık bir dusuk yaptım
Merhabalar turkiye hastanesine gittiniz mi acaba gittiyseniz memnunmusunuz dogum fiyatlari hakkinda bilginiz varmi

Merhabalar turkiye hastanesine gittiniz mi acaba gittiyseniz memnunmusunuz dogum fiyatlari hakkinda bilginiz varmi

Yok canm gidemedim..
Medipole gittimeye başladım..
Açıkçası benim riskli bir durum olduğu için iyi bir hastane ve doktor olsun diye gitmek istiyordum..Ama nasip olmadı...

Bu arada gecen senede yengem bir kaç kez oraya muayenesi gitti fiyatı net hatirlayamasam da 100 kusurdu sanırım..Doğum ücreti de sezaryen 3.300 olması lazım..Şimdi yeni yıl ücreti de eklendiğini düşünürsek biraz daha pahalı olmuştur

Tesekkur ederim cevab icin hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin allah :)

Arkadaşlar türkiye hastanesinde doğum yapanlar kimi önerirsiniz acaba

Konu güncel değil ama nevra hanım biraz huysuz ama iyi bir doktordur.figen hanımda şeker gibi bir doktordur aynı zamanda çokda başarılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…