Sınırı açan biziz çünkü. Bizim sınır açık olduğu için Avrupa'ya geçebildiler.bize n,iye iade ediyorlarki suriyeye iade etsinler
biz veli oluyoruz sanırımSınırı açan biziz çünkü. Bizim sınır açık olduğu için Avrupa'ya geçebildiler.
bize n,iye iade ediyorlarki suriyeye iade etsinler
bayat espiriydi anladım canım demek istediğini
Keske lafinin basina "benimki de" diye ekleseydin canim, bu sozu "biz de veli oluyoruz" diyerek kendi yaptigin espri icin yazdigin daha iyi anlasilirdi. Sirf bu yuzden banlandiysan uzulurum dogrusu..bayat espiriydi anladım canım demek istediğini
Ben anlamadim ne var ki mesajda ? Neden banlandi ?Keske lafinin basina "benimki de" diye ekleseydin canim, bu sozu "biz de veli oluyoruz" diyerek kendi yaptigin espri icin yazdigin daha iyi anlasilirdi. Sirf bu yuzden banlandiysan uzulurum dogrusu..
Ben de bilmiyorum, marilyn'e hakaret ettigi sanilmis diye tahmin ediyorum.Ben anlamadim ne var ki mesajda ? Neden banlandi ?
Vallaha eğer ondansa ben hakaret ettiğini düşünmedim, hiç üstüme alınmadım en azından :) Ben konu dışından gitti diye düşünmüştüm.Ben de bilmiyorum, marilyn'e hakaret ettigi sanilmis diye tahmin ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?