Anladım canım :) model olunca iş değişti elbette .Aslında dolgu gençlerde çok daha güzel duruyor .Ama ne bileyim senin yaşın gerçekten çok küçük .Burada yaşı bana yakın veya 35 yaş üzeri kişilere çok rahat kalıcı dolgu önerebiliyorum.Çünkü oyaşlarda yüz hatalrı yerine oturuyor ve kalıcı dolgu en güzel çözüm oluyor.Bir de aquamid dolguyu çok iyi tanıyorum ve uzun yıllardır hiçbir zararını görmedim bu nedenle çok iyi bir dolgu olduğunu biliyorum.
Dolgunun geri dönüşümüne gelince , enjekte edildikten sonra evet enjektörle geri alınıyor .Ama hepsi sanırım geri alınamaz.Büyük bir kısmı ameliyatsız geri çekiliyor .Bunu kendi tecrübemden biliyorum , hatta aradan 8 yıl geçmesine rağmen enjektörle geri alma imkanı var .Özel mesajın kapalı daha detaylı bilgi verebilirdim .Plastik cerrahlar poliakrilamid jel dolguyu tanımıyorlar, hatta yapanlar bile enjektörle geri çekmeyi bilmiyor.Oysa bu madde enjektörle geri alınıyor .Ama dediğim gibi hepsinin alınması için , firma küçük bir opeasyon gerektiğini söylüyor .Bu konuda detaylı bilgiyi contura aquamid firmasından alabilirsin.Firma Hollanda da çok büyük bir firma ve her soruya hemen yanıt veriyorlar.Bu nedenle çok güvenilir .Ama ne yazık ki AQUAMİD Contura firması bu dolguyu artık ülkemize göndermiyor.Yapan doktorlar kendi imkanları ile temin edip getiriyorlar .Bu arada gideceğin dr. aquamid dolgu olmadığı için , bioalkamid dolgu yapıyor bilgin olsun .Bana telefonla bioalkamid yaptıklarını söylediler.Aynı jenerasyon dolgular.Doktor bu konuda seni bilgilendirecektir .