türkiyede bio alcamid (kalıcı dolgu) kullanan doktor var mı varsa kimler??

Anladım canım :) model olunca iş değişti elbette .Aslında dolgu gençlerde çok daha güzel duruyor .Ama ne bileyim senin yaşın gerçekten çok küçük .Burada yaşı bana yakın veya 35 yaş üzeri kişilere çok rahat kalıcı dolgu önerebiliyorum.Çünkü oyaşlarda yüz hatalrı yerine oturuyor ve kalıcı dolgu en güzel çözüm oluyor.Bir de aquamid dolguyu çok iyi tanıyorum ve uzun yıllardır hiçbir zararını görmedim bu nedenle çok iyi bir dolgu olduğunu biliyorum.
Dolgunun geri dönüşümüne gelince , enjekte edildikten sonra evet enjektörle geri alınıyor .Ama hepsi sanırım geri alınamaz.Büyük bir kısmı ameliyatsız geri çekiliyor .Bunu kendi tecrübemden biliyorum , hatta aradan 8 yıl geçmesine rağmen enjektörle geri alma imkanı var .Özel mesajın kapalı daha detaylı bilgi verebilirdim .Plastik cerrahlar poliakrilamid jel dolguyu tanımıyorlar, hatta yapanlar bile enjektörle geri çekmeyi bilmiyor.Oysa bu madde enjektörle geri alınıyor .Ama dediğim gibi hepsinin alınması için , firma küçük bir opeasyon gerektiğini söylüyor .Bu konuda detaylı bilgiyi contura aquamid firmasından alabilirsin.Firma Hollanda da çok büyük bir firma ve her soruya hemen yanıt veriyorlar.Bu nedenle çok güvenilir .Ama ne yazık ki AQUAMİD Contura firması bu dolguyu artık ülkemize göndermiyor.Yapan doktorlar kendi imkanları ile temin edip getiriyorlar .Bu arada gideceğin dr. aquamid dolgu olmadığı için , bioalkamid dolgu yapıyor bilgin olsun .Bana telefonla bioalkamid yaptıklarını söylediler.Aynı jenerasyon dolgular.Doktor bu konuda seni bilgilendirecektir .
rosenoire merhaba,
ben 7 yıl önce bacağıma yaptırdığım bioalcamid dolguyu çıkarttırmak istiyorum ancak bunu yapan doktor artık yurt dışında yaşadığı için çıkarttıramıyorum. sen tecrübeli olduğunu ve bu maddenin çıkarılmasının mümkün olduğunu söylemişsin. acaba kime yaptırabileceğimi söyler misin<?

Bioalkamid dolgu erimez tamamen kalıcıdır .Aqumid de kalıcıdır .Aqualift için 5 yıl diyorlar ama aynı jenerasyon dolgudur .Yani poliakrilamid jel dolgudur .Benim doktorum aqualif dolgununda hiç erimediğini söyledi.Rahemetli Güner uysak bioalkamid yapıyordu.Şu anda bu dolgu Türkiyede yok .Onun yerine Aqualift dolgu var .Aualift dolgu için 5 yıl diyorlar ama dediğim gibi dr um erimediğini söyledi.

sakın kalıcı düşünmeyin ben mahvoldum yüzüm otobana döndü 2009 da MERSİNDE ÖZAY ERCANA messoestetike gittim saf saf geçici dolgu yaptırdığımı sanarak bana kalıcı dolgu yapmış yanaklarıma yaptırdım gözüme kaydı morarma çökme göz altımda şişme ağlaya ağlaya bebeğimi düşürdüm sonra özay ercanı aradım kendimi tanıtım utanmadan yüzüme kapadı telefonu dr dr gezip yüzümden % 50 sini 15 dikişle çıkartım sakın kalıcı istemeyin helede bioalcamid kesinlikle doktorunu i seç özay ercan gibi dr gitme sorgula doktor diye güvenme

bio alcamid dolgu yaptıran varmı . bu dolgunun 10 yıl kalıcı olduğunu okumuştum ama burada tamamen kalıyor diye yazılmış. yaptıran varsa bilgi verebilirse çok sevinirim

ben yaptırdım ama sakın kalıcı düşünmeyin ben mahvoldum yüzüm otobana döndü 2009 da MERSİNDE ÖZAY ERCANA messoestetike gittim saf saf geçici dolgu yaptırdığımı sanarak bana kalıcı dolgu yapmış yanaklarıma yaptırdım gözüme kaydı morarma çökme göz altımda şişme ağlaya ağlaya bebeğimi düşürdüm sonra özay ercanı aradım kendimi tanıtım utanmadan yüzüme kapadı telefonu dr dr gezip yüzümden % 50 sini 15 dikişle çıkartım sakın kalıcı istemeyin helede bioalcamid kesinlikle doktorunu i seçin özay ercan gibi doktorlara gitmeyin sorgulayın doktor diye güvenmeyin para kazanma uğruna mahvetti beni aynaya bakamıyorum.

rosenoire merhaba,
ben 7 yıl önce bacağıma yaptırdığım bioalcamid dolguyu çıkarttırmak istiyorum ancak bunu yapan doktor artık yurt dışında yaşadığı için çıkarttıramıyorum. sen tecrübeli olduğunu ve bu maddenin çıkarılmasının mümkün olduğunu söylemişsin. acaba kime yaptırabileceğimi söyler misin<?
mrb ne yaptın ben de geçici dolgu diye yüzüme yaptırdım yüzüm mahvoldu çıkartım ama hepsi çıkmadı ne durumdasın bana da yolgöster aslında benim dr iyi yüz olunca tedirgin oldu bende dünyada bir çok dr yorumunu okudum ama :(

mrb ne yaptın ben de geçici dolgu diye yüzüme yaptırdım yüzüm mahvoldu çıkartım ama hepsi çıkmadı ne durumdasın bana da yolgöster aslında benim dr iyi yüz olunca tedirgin oldu bende dünyada bir çok dr yorumunu okudum ama :KK43:
Kadeesiz, peki doktorunun ismini öğrenebilir miyim bu dolguyu çıkartmak için?
yüzünde iz kaldı mı peki?

Back
X