Türkiyede cinsellik seyahati yapan turist kadinlar

ben bunları kesinlikle onaylamıyorum,ama yabancı kadınlara ,bizim erkekler kadar kızmıyorum şahsen.çünkü onlar birini aldatmıyor en azından.çünkü oralarda herkes seksi yemek içmek uyumak gibi temel ihtiyaç olarak görüyor..ne bileyim onların yaşlı veya çirkin diye seks yapma haklarının öyle bir ülke ve anlayış içerinde hala var olması bana normal geliyor.yemeğe verdiği parayı sekse de veriyor..sorun türk erkeklerinde,namus takıntısı olupta,namussuzluk yapıyorlar..ne diyelim paraya kendi bedeninden daha fazla değer veren bi insan,para için herşeyi yapar tabi

turıst erkekler öyle değil ama gördüğüm kadarıyla, eşlerıyle gelıyrlar tatıule kadın cırkın sısman vs olsa da adam aynı dırayetle eslerıne tapmaya sevmeye devam edıyorlar sadık ooluyorlar, ama onlarda bosanma daha fazla genc yaslarda evlenıp cocuklar yapıyorlar ve orta yaslara gelmeden bosanıyoırlar genelde ve tabıkı bekar bayanlar tatıle cıktıklarında bızım barmen ya da garson cocukları gozlerıne kestırıyorlar malum yurtdısındalar dullar yapılcak bır eglence yok boyle eglenıyoırlar

arkadaslar cok mu yadırgıyorsunuz evet o adamların o kadınların ayaklarına masaj yapmaları evde kadınlara pıslık muamelesı yapmaları berbat,

ama yadırgamamalısınız cunku yabancı bırını gorduklerı zaman dıplerı düşüyor bu erkeklerın, ayrıca cogunun hamurunda var aldatmak baska kadınları da tatmak fırsat geldı mı degerlendırelım düşüncesıyle bakıyorlar olaylara ve düşünmeden bayanlarla oluyorlar.

turkıyede yok mu arkadaslar, ben ızmırde yasıyorum ve kız arkadaslarım sıklıkla kız kıza tatıllere cıkıp bu bekar bayanların yedıklerı nanelerı yıyorlar

ewlı adamlar ewlı olmayan adamlar bekarlar garsonlar barmenler, ama nedır bız sosyalız gencız guzelız kızkızayız tatıldeyız ayagıyla yemedıklerı nane yok,

kusura bakmayın arkadaslar ben sadece o turıst kadınlara suc bulmuyorum. turk kızlarının da onlardan kalır yerlerı yok

benim esim arada antalya ya çalısmaya gidior hatta 2 gün sonra gene gidiyor :1shok: insss isten hiçç başını kaldıramazzz :Saruboceq: gittiği gibi gelirrr :Saruboceq: ayrıca allah o kadınlarıda bildiği gibi yapsın.. :kızgın:

turıst erkekler öyle değil ama gördüğüm
ewlı adamlar ewlı olmayan adamlar bekarlar garsonlar barmenler, ama nedır bız sosyalız gencız guzelız kızkızayız tatıldeyız ayagıyla yemedıklerı nane yok,

kusura bakmayın arkadaslar ben sadece o turıst kadınlara suc bulmuyorum. turk kızlarının da onlardan kalır yerlerı yok

BAK BU ÇOK DOĞRU bunun üstüne söyelencek laf yok bence

Erkekler için kolay para kazanma yolu işte.Yabancılarda dünden razı.Yabancı erkekler cinsellikten
yoksun galiba,baksanıza türk erkekleri yiyor onların paralarını...............................

Back
X