Türkiye'de Google’a Kadınlar Hakkında En Çok Sorulan Sorular!?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Detaylı analizler değil, ancak yüksek oran üzerinden belirlenmiş ‘trendler’, ‘tavsiyeler’, ‘başkaları bunu sordu, Türkiye’den aradığına göre sen de bunları soracaksın’ varsayımları.Google2004’ten beri ‘tavsiyeler‘ üzerinde çalışma yapıyordu, 2010’da‘Instant Search’olarak herkesin hayatına girdi.Instant Search, sizin geçmiş aramalarınız, fiziksel bölgenizdeki sonuçlar ve dilinizdeki popüler aramalara göre sonuç veriyor, milyarlarca aramanın sonucu bu.

Biz mümkün olduğu kadar datası gizli bir bilgisayarda denedik, Google’da KADINLAR kelimesinin devamında 8N 1K yazdık, otomatik tamamlama ile çıkan sonuçlar -bir ay önce olsa korkutucu derdim-bugün hiç birimizi şaşırtmayacak.

Buyrun:

1) Google, Kadınlar Neden…
google_kad%C4%B1nlar_neden.jpg

2) Peki Google, Kadınlar Niye…
google_kad%C4%B1nlar_niye.jpg

3) Peki Google, Kadınlar Neler..
google_kad%C4%B1nlar_neler.jpg

4) Peki Google, Kadınlar Nereye…
google_kad%C4%B1nlar_nereye.jpg

5) Google, Kadınlar Neye…
google_kad%C4%B1nlar_neye.jpg

6) Google, Kadınlar Ne Zaman…
google_kad%C4%B1nlar_nezaman.jpg

7) Google, Kadınlar Nerede…
google_kad%C4%B1nlar_nerede.jpg

8) Google, Kadınlar Nasıl…
google_kad%C4%B1nlar_nas%C4%B1l.jpg

9) Google, Kadınlar Kim…
google_kad%C4%B1nlar_kim.jpg

http://geekyapar.com/konular/geekya...inda-en-cok-sorulan-sorular-8n-1k-sendeanlat/

Şimdi ben kontrol ettim, sadece "kadın" yazıncada ilk "kadın sünneti" çıkıyor
tüm aramalar vajina ve cinsellik üzerine....

Bence bu sonuçlar çok da garip değil.

"Kadınlar niye vermez"i bilemem ama kadınlar neden adet olur, nereden işer, nasıl boşalır, nasıl hamile kalır gibi sorular internette araştırılmayacak da ne yapılacak? Türkiye'de çişini yaptığı yer ile adet olduğu yeri aynı sanan kadın sayısı bile hiç az değildir eminim.

sapıklar neden aramızda dolaşır
neden idam edilmez
neden hadım edilmez
erkekler neden hep sapıklık düşünür
erkeklerin beyni neden hep oraya çalışır

bunlarda erkekler hakkındaki aramalarımız olacak bu sene
pis herifler ne olacak:KK11:

Klitorisin ne oldgunu bilmeyen kadinlardan sonra bana normal gorunuyor boyle seyler

Türkiye'de çişini yaptığı yer ile adet olduğu yeri aynı sanan kadın sayısı bile hiç az değildir eminim.

bu yazdığını okuyup kaç kişi aaa öyle değilmiymiş deyip googleda aratacak :)
üstelik bu aramaların yarısını kadında merak ediyordur araştırıyordur,bilmiyordur.Nasıl hamile olacağını bilmeyen o kadar çok kadın varki.Cinselliğe hiç girmiyorum zevk almak çokkk ayıp , hamilelik ondanda ayıp mışşş.

bu yazdığını okuyup kaç kişi aaa öyle değilmiymiş deyip googleda aratacak :)
üstelik bu aramaların yarısını kadında merak ediyordur araştırıyordur,bilmiyordur.Nasıl hamile olacağını bilmeyen o kadar çok kadın varki.Cinselliğe hiç girmiyorum zevk almak çokkk ayıp , hamilelik ondanda ayıp mışşş.

Heheh :) Cinsellik konusunda çok cahil bizim halkımız. Gerçi ne konuda çok bilgili ki? :)

Ben Google'da cinsel içerikli arama yapılmasını en azından bir gelişme olarak görüyorum. İnsanlar sağdan soldan duyacaklarına kendileri arayıp öğrensinler. Tabii internette yazan her bilgiyi %100 doğru kabul etmek gibi bir yanılgıya da düşenler oluyor, yapacak bir şey yok.

Insanlar birbirlerine soramiyorlar ayıptır diye böyle araştırmak iyi bence. Ama kadın nerden iser nasıl bir sorudur be yaaa.

Back
X