Turkiye'de hangi markalar moda?

Loafer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
898
875
158
Merhabalar, yeni uye oldum da. Yurtdisinda yasiyorum. Normalde burda giyim kusama cok dikkat etmiyor insanlar ve genelde salas geziyorum. Ama yazin turkiye'ye tatile gidicez ve kaynanam, gorumcem ve eltim pek havalidir da. Es dost akraba da oyle ne yazik ki, yan gozle suzup ne giydigine bakanlardan hani. Turkiye'de cantada, ayakkabida falan hangi markalar moda hic bilmiyorum. Uzak kaldim da bir kac senedir. Yardim edebilir misiniz? Hangi markalar statu gostergesi bu aralar?

Kusura bakmayin, bu davranis seklini hic sevmiyorum ama ne yazik ki baska turlu adam yerine konmuyorum.

Son düzenleme:
markalardan cok sana yakısanı turkıyeye getırmen daha mantıklı :20:

yoksa h&m mango koton adıdas nıke bunlar guzel markalar.. he bunları alıp size yakısmaz ustunuzde sırıtırsa ozaman sıradan bı markayı tercıh etmekde yarar var.

markalardan cok sana yakısanı turkıyeye getırmen daha mantıklı :20:

yoksa h&m mango koton adıdas nıke bunlar guzel markalar.. he bunları alıp size yakısmaz ustunuzde sırıtırsa ozaman sıradan bı markayı tercıh etmekde yarar var.

Ben de normalde markadan once yakisana bakarim. Ama daha once ki ziyaretimizde esimin kardesi esimin kiyafetlerinden sadece marka olanlarini begendi digerlerine de baya bi elestri getirdi. Mesela burda begendigimiz bi marka var, turkiye'de giyince bu sefer de "bedava mi dagitiyorlardi" dediler. Ne demek istedigimi anlatabildim umarim;)

Merhabalar, yeni uye oldum da. Yurtdisinda yasiyorum. Normalde burda giyim kusama cok dikkat etmiyor insanlar ve genelde salas geziyorum. Ama yazin turkiye'ye tatile gidicez ve kaynanam, gorumcem ve eltim pek havalidir da. Es dost akraba da oyle ne yazik ki, yan gozle suzup ne giydigine bakanlardan hani. Turkiye'de cantada, ayakkabida falan hangi markalar moda hic bilmiyorum. Uzak kaldim da bir kac senedir. Yardim edebilir misiniz? Hangi markalar statu gostergesi bu aralar?

Kusura bakmayin, bu davranis seklini hic sevmiyorum ama ne yazik ki baska turlu adam yerine konmuyorum.

Bence size yeni ama ürünleri gayet kaliteli bir firma önermek istiyorum.

Bregla firması bence ürün kalitesi açısından son derece iyi bakmak isterseniz eğer www.bregla.com

Beymen mağazasına bakmanı tavsiye ederim neye göre kime göre o biraz göreceli bişey fakat çanta olarak özellikle michael kors, celine çok popüler kıyafetlerde de aynı şeyler louis vuitton, gucci falan popüler fakat bunlar çok pahalı diyorsan(ki gerçekten ortalamanın üstünde fiyatları) mango, h&m, pull & bear, zara gayet kaliteli ve özellikle indirimlerde çoğu insanın ucuz kaçış noktalarıdır:)

Back
X