Şiddetin hiçbir sebebi olamaz cümlesi de bana çok Utopik geliyor çok mu kötü düşünüyorum bilmiyorum.malesef psikolojik şiddet görenide çok *o değilde şu anketörler bi banamı denk gelmiyor
şiddetin hiç bir sebebi olamaz hep derim kendini yetersiz gören erkeklerin ve kişilerin yaptığı ego tatmininden başka bişey değil
ha bende o hemcinslerime veya herhangi birine bu eziyetleri yapmak isteyenleri pataklamak istiyorum benim durumum neye giriyorki
o ayrı bi meseleŞiddetin hiçbir sebebi olamaz cümlesi de bana çok Utopik geliyor çok mu kötü düşünüyorum bilmiyorum.
Ne bileyim taciz eden adamlar sokakta dayak yiyor filan ya beni inanılmaz mutlu ediyor.
Ne bileyim kadını da koşulsuz savunamiyorum. Yani evli adamların bilerek yuvasını yıkan bundan zevk alan bi kadın tanıyorum yapısmak istiyorum saçlarına. Böyle bi dayak filan yeseler. Eski sevgilimin kız kardeşi veya . Kötü bir insan, berbat bir insan dedikoducu,ahlaksız . Annesi de öyle o aile sürekli dayak yiyor birbirinden kız kocasindan anneleri babasından duyduğumda zerre uzulmuyorumo ayrı bi meselekeşke onları dövseler parçalasalar hatta daha beteri
ciddi manada can yakanlar-terör mensupları ülkesine hainlik yapanlar ...... derken uzar liste
haddimi aşmak istememdeNe bileyim kadını da koşulsuz savunamiyorum. Yani evli adamların bilerek yuvasını yıkan bundan zevk alan bi kadın tanıyorum yapısmak istiyorum saçlarına. Böyle bi dayak filan yeseler. Eski sevgilimin kız kardeşi veya . Kötü bir insan, berbat bir insan dedikoducu,ahlaksız . Annesi de öyle o aile sürekli dayak yiyor birbirinden kız kocasindan anneleri babasından duyduğumda zerre uzulmuyorum
Estağfurullah :)haddimi aşmak istememde
sende abartıyomusun ne
Ne bileyim kadını da koşulsuz savunamiyorum. Yani evli adamların bilerek yuvasını yıkan bundan zevk alan bi kadın tanıyorum yapısmak istiyorum saçlarına. Böyle bi dayak filan yeseler. Eski sevgilimin kız kardeşi veya . Kötü bir insan, berbat bir insan dedikoducu,ahlaksız . Annesi de öyle o aile sürekli dayak yiyor birbirinden kız kocasindan anneleri babasından duyduğumda zerre uzulmuyorum
Ne dediğini anlamadım tam olarak.@Defnehannn2, konu senin tanidigin kadinlar ve onlarla olan kisisel problemlerin veya kisisel düsüncelerin degil.
Her insan kendi seviyesini belirler, eger bilerek yuva yakan kizarkadaslarin var ise bu seninle alakali bir Problem, toplumun degil. Bana arkadaslarini söyle sana kim oldugunu söyliyeyim diye bir cümle var. Herkes cevresini, arkadaslarini kendisi belirler. Hayatimiz secimlerimizden ibarettir.
Ve burada bu ciddi konunun altina kisisel problemlerinden bahsedip sonrada zerre üzülmüyorum dersen, herhalde ya konuyu anlamadin yada okumadan, düsünmeden yaziyorsun.
Konu siddet gören kadinlar, her ne sebebden olursa olsun, gidecegi siginacagi yerin olmamasi. Her insanin korunmaya ve güven icinde yasamaya hakki var.
Senin gibi bayanlari görünce ve okuyunca cok üzülüyorum.
Kadina siddette hala zerre üzülmüyorum diyen bu zamani kadinlarimiz oldugu sürece, bu siddetler bitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?