merhaba kizlar ben ayka bu siteye cok uzun zamandir uyeyim . Bakude yasiyorum .4 yildir cocuk olmuyor. 2 tup yaptim negatif aldim. sonuncusu bu ay olmushdu. her defasinda 2 embrionum cope gitdi cok uzgunum . sizden ricam artik tup bebeyi burada yapmak istemiyorum . karar verdim turkiyeye geliyorum insallah . Orada daha tecrubeliymishler tup bebek konsunda diye duydum ama hic bi bilgim yok hangi sehire geliyim nerde yapiyim. En basarli ve tecrubeli kliniki bana tavsiye edermi siniz lutfen, neresi olur olsun gelicem . Bide sizde deneyim kismet belki tutar diye umud etmekden baska sansim yok. Sadece en iyi doktoru istiyorum. Sizlere cok tsk ediyorum ve hepinizi opuyorum .
Hoşgeldin ayka, İnşallah sonunda senin de güzel haberlerini alırız. Sorun neydi sizin ? Ben 2 tedavimide istanbul okmeydanı memorialde yaptım. 1. kimyasal gebelik oldu ama 2. çok şükür tuttu. Ben hastaneden çok memnunum, alanında en iyilerinden. Eğer sorun erkek spermi ise ımsı tekniği uygulayan bir merkez tercih etmelisin memorialde bu teknik uygulanıyor. Bol şans dilerim.
Hoşgeldin ayka, İnşallah sonunda senin de güzel haberlerini alırız. Sorun neydi sizin ? Ben 2 tedavimide istanbul okmeydanı memorialde yaptım. 1. kimyasal gebelik oldu ama 2. çok şükür tuttu. Ben hastaneden çok memnunum, alanında en iyilerinden. Eğer sorun erkek spermi ise ımsı tekniği uygulayan bir merkez tercih etmelisin memorialde bu teknik uygulanıyor. Bol şans dilerim.
hosbulduk canim benim. azerbeycanda cok klinik gezdik hic bi sorununuz yok dediler. sonra inanmadim İrana gitdim. orda tup merkezi bulmushtum internetden ora gitdim. esimin sperm cevapi orda boyle cikti ireli hareket 0, yerinde hareketli 74 hareketsiz 14 ( 74 % ) bende de bir tup tikali . sorun kimde diye sora kaldim bunlar bana direk tup bebek yapalim dediler. e yapalim dedik. ya benim guzelim yumurtalar da cok iyi cikmadi 9 tane cikti 2 si dollendi iyiydiler. ama malesef negatif aldim. sonra 8 ay gecti yine ora gitdim tekrar 6 yumurta 2 si dollendi gecen hafta kan verdim 1 cikti. aglamagi simdu durdurdum ireliye bakmam lazimi baska carem yok simdi turkiye diyip durdum. hem dilimiz ayni orda cok sorun yasadim dili bilmiyorsum dedimi anlatamadim duzgun. hem gezerim kardesh ulke hem de tup yapalim belki kismet turkiyede .sen ne dersin gelyim mi, ne yapiyim sasirmish durumdayim .eger uygun goruyorsan canim vaktin olunca bana hastanenin numarasini ve doktorun ismini verirmisin . bir az depresyonumdan cikiyim aryip konusmak istiyorum. Ha bi de Kibris da varmish tup merkezi o nasil, burdan duydum
Canım ben sana Memorialı tavsiye ederim...Avrupadan ve diğer ülkelerden bir sürü yabancı hastası var...Hastanede , ekipte çok iyi...Ben transferimi orda yaptırdım sonucunu bekliyorum ama başarı yüzdesi çok yüksek...İçim çok rahat yani Eğer tutunma olmazsa Şansım yokmuş derim ve ikinci Tüp bebek denememide orda yaptırırım Hakkında hayırlısı canım...
ayka canım sana özelden mesaj attım onu oku lütfen. Türkiye tüp bebek konusunda oldukça başarılı. Kıbrısı bildiğim kadarıyla genelde yumurta nakli düşünenler tercih ediyorlar, çünkü o işlem Türkiye de yasak. Türkiye ve memorial iyi bir seçim bence de. Ama ilk önce kendini topla, buraya mutlu ve umutlu bir şekilde gel. Buradaki topiklerde bulursun yumurta kalitesi için çörek otu, bal, polen karışımı kullanıyorlar. Bence bir araştır. Nihayetinde önemli olan yumurtanın sayısı değil kalitesi.
canim benim ozel mesajini aldim cok tsk ederim. insallah hayirlisi olsun. bir az kendime geliyim havalar sicaklashsin gelirim insallah. hepinizi cok opuyorum ( ha bide burda tup fiyati kac defa yapiyorsan fark etmez 4558 euro hatta fazlasi ) o yuzden turkiyedeki en pahali merkez bunlara bakanda cok normal .