- Konu Sahibi senemsaruhan
-
çok özel olmazsa neden döndünüz? Amerikadan sonra Türkiyeye alışmanız nispeten zor olacaktır.. Hayırlı olsun sizin için.. yerimseniben
annemle babam boşanmak üzere annem türk onla döndük
18 yıl sonra Türkiyeye kesin dönüş yaptım. Dersaneye başladım bugün üniversiteye hazırlancam ama sınıftaki herkes öcü gibi baktı bana. Soyadım farklı zaten sordular falan. Yarı Amerikanım dedim. İnsan Amerikayı bırakır mı falan diyolar. Sevgilim vardı ERASMUSla gelmişti aslen Slovak. Onla da ayrılmak üzereyiz. Ayrılmak zorundayız zaten. Böyle nasıl yürüsün. Babam Amerikada onu da özledim. Türkçe zor bi dil. Gramer olarak biliyorum ama deyimler atasözleri mecaz anlam falan karışık. Araba alıcam ama Amerikadaki ehliyetim geçerli olabilir mi bilemiyorum. Of yani.
suny programıyla 2 yıl burda 2 yıl amerikada okumaya karar verdim. Yüksek lisansımı da amerikada yaparım
çok iyi bir tercih yapmışsın.. bence sık sık da git, en azından çok ayrı kalmamış olursun canım..
Ilk baslarda tabiki zor olur ama bence bir Türk alisabilmeli. Ben Almanya´da dogdum ve hala buradayim ama bir yolunu bulsam hemen vatanima giderim. Baska dilden baska dinden insanlar bile Türkiye´ye tasiniyor ve alisiyor. Eger ben Türk olarak alisamazsam yaziklar olsun bana diye düsünüyorum kötükedihüso
Türkiye´dekiler Avrupa veya Amerika´da yasamanin cok güzel oldugunu düsünüyorlar ama vatandan uzak olmak ne kadar zor bilmiyorlar tabiki :1no2:
Umarim en kisa zamanda vatanima kavusurum :Saruboceq:
turkbayragi turkbayragi turkbayragi
haklısınız zamanla alışacağım tabi new yorkdan snra antlya çok küçük geliyo gözüme bi de tam Türk değilim babam Amerikan Türk okuluna da gitmedim orda turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?