Turuncu Lekee

Simah03

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
135
65
13
28
Kızlar herkese günaydın.
10+5 haftalık hamileyim. Bu sabah kalktığımda pedimde 1 mercimek tanesi kadar turuncu leke vardı bu ne demek bilen var mı?

Hormon degisikliginden olabiliyor agri olur ve leke devam ederse doktora gorun cnm

Hormon degisikliginden olabiliyor agri olur ve leke devam ederse doktora gorun cnm
2 gün önce ağrıyla doktora gittim gece acile. Gaz ve bağırsak problemi dedı. Ağrım devam ediyor ama şiddetli değil geceden geceye. İlkkez bi leke gordum. Turuncu olunca da çok şaşırdım.

2 gün önce ağrıyla doktora gittim gece acile. Gaz ve bağırsak problemi dedı. Ağrım devam ediyor ama şiddetli değil geceden geceye. İlkkez bi leke gordum. Turuncu olunca da çok şaşırdım.
Pembedir akintiyla karisik oyle geliyor bende de bi kere pembe geldi peceteye turuncu gibi geciyor

Emin misiniz? Çok inceledim çünkü bildiginiz tupturuncu. Pas gibi
Rahimden her renk gelebiliyor pembe kahve ama ben pembe olduguni gördüm sildigimde pecetede turuncu duruyordu. 8. Haftada zaten ignelerim vardi igne yaptrdim ben sonra kontrole de gittim bsy yoktu şukur

Rahimden her renk gelebiliyor pembe kahve ama ben pembe olduguni gördüm sildigimde pecetede turuncu duruyordu. 8. Haftada zaten ignelerim vardi igne yaptrdim ben sonra kontrole de gittim bsy yoktu şukur
Benim doktorumda 2 gün önce tahlil yaptirdik her şey normal dedi. Kanama olmadığı sürece korkma dedi ama turuncu çok enterasan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…