Arkadaşlar bişey sorucaktım benim saçlarım normal doğal koyu kumraldı ben de saçlarımı açmak istiyordum sarıya boyadım turuncu oldu hatta fotoğrafını koyim bu turunculuğu yok edip sarı yapmak istiyorum ama platin değil küllü sarı gibi.. ne yapabilirim su saçların turunculuğu gitmesi için yoksa kuaföre mi gitmeliyim lütfen yardım güneşte daha kötü görünüyor dipten çekmedim çünkü diplerimden 2 3 parmak aşağıdan boyamıstım
Arkadaşlar bişey sorucaktım benim saçlarım normal doğal koyu kumraldı ben de saçlarımı açmak istiyordum sarıya boyadım turuncu oldu hatta fotoğrafını koyim bu turunculuğu yok edip sarı yapmak istiyorum ama platin değil küllü sarı gibi.. ne yapabilirim su saçların turunculuğu gitmesi için yoksa kuaföre mi gitmeliyimEki Görüntüle 1150786
lütfen yardım güneşte daha kötü görünüyor dipten çekmedim çünkü diplerimden 2 3 parmak aşağıdan boyamıstım
Arkadaşlar bişey sorucaktım benim saçlarım normal doğal koyu kumraldı ben de saçlarımı açmak istiyordum sarıya boyadım turuncu oldu hatta fotoğrafını koyim bu turunculuğu yok edip sarı yapmak istiyorum ama platin değil küllü sarı gibi.. ne yapabilirim su saçların turunculuğu gitmesi için yoksa kuaföre mi gitmeliyimEki Görüntüle 1150786
lütfen yardım güneşte daha kötü görünüyor dipten çekmedim çünkü diplerimden 2 3 parmak aşağıdan boyamıstım
Sarı sac uğruna cakma hurreme donenler ne bu cektigimiz yaklasik 1 yildir turunculugu atmaya calisiyorum ton ton sariya dönüyo ama illallahh geldi cok lanet bisey😩