Saç Rengi ve Saç Boyama Turuncu saçlarr

ykyk

B<3E
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
275
71
38
Arkadaşlar bişey sorucaktım benim saçlarım normal doğal koyu kumraldı ben de saçlarımı açmak istiyordum sarıya boyadım turuncu oldu hatta fotoğrafını koyim bu turunculuğu yok edip sarı yapmak istiyorum ama platin değil küllü sarı gibi.. ne yapabilirim su saçların turunculuğu gitmesi için yoksa kuaföre mi gitmeliyim lütfen yardım güneşte daha kötü görünüyor dipten çekmedim çünkü diplerimden 2 3 parmak aşağıdan boyamıstım:43::43:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bişey sorucaktım benim saçlarım normal doğal koyu kumraldı ben de saçlarımı açmak istiyordum sarıya boyadım turuncu oldu hatta fotoğrafını koyim bu turunculuğu yok edip sarı yapmak istiyorum ama platin değil küllü sarı gibi.. ne yapabilirim su saçların turunculuğu gitmesi için yoksa kuaföre mi gitmeliyimEki Görüntüle 1150786 lütfen yardım güneşte daha kötü görünüyor dipten çekmedim çünkü diplerimden 2 3 parmak aşağıdan boyamıstım:43::43:

en mantıklısı kuaföre git sonra geldikçe dipten kendin boyarsın ne olur ne olmaz sarı boya riskli saçlarını mahvetme olasılığın var.

Arkadaşlar bişey sorucaktım benim saçlarım normal doğal koyu kumraldı ben de saçlarımı açmak istiyordum sarıya boyadım turuncu oldu hatta fotoğrafını koyim bu turunculuğu yok edip sarı yapmak istiyorum ama platin değil küllü sarı gibi.. ne yapabilirim su saçların turunculuğu gitmesi için yoksa kuaföre mi gitmeliyimEki Görüntüle 1150786 lütfen yardım güneşte daha kötü görünüyor dipten çekmedim çünkü diplerimden 2 3 parmak aşağıdan boyamıstım:43::43:
Canim al loreal excellence 7.1 boya evde cokta hos olur koyu olur dersende 8.1le karistir

Son düzenleme:
benim de saçım böyle olmuştu 8.1 ile boyamıştım harika bir renk olmuştu yoldan çevirip soruyorlardı bu rengin adı ne diye

Sarı sac uğruna cakma hurreme donenler ne bu cektigimiz :( yaklasik 1 yildir turunculugu atmaya calisiyorum ton ton sariya dönüyo ama illallahh geldi cok lanet bisey&#128553;

&#127872;12.12.12&#127872;

Back
X