saçların doğal boyasız olmasına rağmen çok açık bir renk denediğin için saçın turuncuya dönük sarı olmuş palette veya lorealin küllü kumrallarından boyayabilirsin 6.1 veya 7.1 turunculuk kapanır ama küllü mango bu konuda çok bilgili sana en iyi yolu o gösterecektir yerimseniben
evet canım koyu olsun ama turunculuktan kurtulayım desen biraz daha kolaydı ama istediğin saç konusunda küllü mango arkadaşımız var özellikle açık renk konusunda uzman desek yeridir bence onun cevap vermesini bekle o sana doğru rengi önerecektir :1hug:
renk kötü görünmüyo bence,sadece oturmamış 2.boyada biraz daha acılacaktır.
Evet cnm haklısın bugün 2. boyamayı yaptım aynı boyayla ve biraz daha açıldı ama sanki turunculuk hala biraz var,bakalm biraz daha bekliyim nolucak açılıcakmı bilmiyorumm yine foto koyarım,kızlar hepinize çok teşekkür ederim ayrıca haklısınız küllümangoya danışmam lazım ama şuan hala fikrini alamadım onun,teşekkürler ilgilendiğiniz için canlarıma.s.bakalım bekliycez ve görücez bi saç turunculuktan sarıya dönermi diye hep birlikte sırnaşık şey
bi süre beklettikten sonra 3. yü boya bence acılıcaktır ki küllü sarıya boyamışsın ii etmişsin.saçında yıpranma oldu mu merak ettim:uhm:
arkadaşım saç 3 renkten oluşur sarı mavı ve kırmızı. seninde saçının turuncu olmasının nededi saçındakı mavılıgı tamamen yok etmenden dolayıdır. saçının ıstedıgın gbi olması içinde mavıyı arttırman kırmızıyı tamamen çıkarman gerekir saçından.
her defasında aynı boyayla boyasan bıle yınede saçındakı turunculuk gıtmeyecektir. en ıyısı loreal 7.1 kullu kumral ve içine bır parcada mavı boya koyup bununla boya. zaten bı sure sonra saçın akacaktır ve açılacaktır. küllü kumral boyanın içinde çok çok az kırmızılık vardır çünkü.
anlatabılmışımdır umarım.
Anladım canım tamam dediğini yapıyım ama bişey sorucam forumda araştırdığım kadarıla, sanırım beyaz sabun akıtıyomuş saçtaki bu kızıl turuncu renkleri,şimdi ben bu saçımı biraz dinlendirsem 1 2 hafta fln beyaz sabunla yıkasam,hala sararmazsa eğer ondan sonra senin dediğini yapsam olmazmıki? fisfisfis
Sen son koyduğum fotoya bakarak bi karar ver canım sen ne dersen onu yapıcam artık a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?