- 12 Aralık 2010
- 985
- 171
- 123
Evet kızlar sözdü nişandı nikahtı derken geldik kına ayrıntılarına. Beni bilenler bilir aşırı detaycıyım ve organize olmayı severim. İşimden 1 hafta izin aldım ve kınam için baya bi uğraştım. Uzunn listeler, yine hediyelikler, süsler derken kamburum çıktı valla. Kınam güzel oldu fakat bu derece organize olmama rağmen kına yakılma merasimi tam bir hüsrandı benim için
Halama yakışır diye o yaksın istedim ama panik oldu bi türlü beceremedi orada o an bir hengame koptu gitti. Ağlıyo muyum diye kontrol ederlerken artık sinirden ağlıcam yakın şu kınayı dedim. Çok uzadı o merasim niyeyse. Düşünün hem Candan erçetinin şarkısı çaldı o bitti kızlar söyledi o bitti bi yakınımız kötü sesiyle başka şarkı söylemeye kalktı filan ayhh tam bir işkenceydi. Neyse çok konuştum ayrıntılar...
Kuaföre gitmeden önce mekana gittik. Zaten günlerdir hazırlamış olduğum süslerle çabucak mekanı süsledik.
Gelin damat masamız da pek şirin oldu:)
Kınaları bu saten kumaşlarda dağıttık:
Akrabalarıma buzdolabı magnetleri hazırladım:
Kız arkadaşlarıma ve kuzenlerime bu güzel hediye paketlerini hazırladım. İçinde ayna sabun ve oje var. Hepsini süsledim tabiki:) Onların da fotolarını bulunca yüklerim.
Nedime bileklikleri:) Bunlar kapış kapış gitti:)
Vee son olarak da ben:

Kuaföre gitmeden önce mekana gittik. Zaten günlerdir hazırlamış olduğum süslerle çabucak mekanı süsledik.
Gelin damat masamız da pek şirin oldu:)
Kınaları bu saten kumaşlarda dağıttık:
Akrabalarıma buzdolabı magnetleri hazırladım:
Kız arkadaşlarıma ve kuzenlerime bu güzel hediye paketlerini hazırladım. İçinde ayna sabun ve oje var. Hepsini süsledim tabiki:) Onların da fotolarını bulunca yüklerim.
Nedime bileklikleri:) Bunlar kapış kapış gitti:)
Vee son olarak da ben: