tutku mu o da ne aranızda bilen var mı bu duyguyu?

aurora_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
968
24
68
2 ylı geçkin süredir varolan bir birlikteliğim var ve bu kişiyi ortalama 4 yıldr da tanıyorum. benm en büyük sorunum ''TUTKU'' . birbirimizi gerçekten çok seviyoruz, değer veriyoruz, önemsiyoruz ama gel gör ki bana tutkuyla bağlı olduğuna inanmıyorum. evet bana bağlı ama tutkuyla değil!
inanaılmaz üzülüyorum. çünkü anlayamıyorum ben hep yanında olmak isterken, yanındayken bile özledim derken; o kişi sadece zaman zamn özlüyor. yoğunsa işleri varsa bna ilgide azalma oluyor. benle ilgilenmesi için zaman yaratması gerekiyor bir iş yaparken bna da odaklanamıyor BEYFENDİ. !!!
ilişkim bitsin istemiyorum ama böylede devam etsin de istemiyorum. ama bana böyle olduğu sürece hep gerginim ama ona sorsak. ortada bişi yok sadece sen sorun arıyorsun yok efendm sana öyle geliyor.vs vs vs tarzında lafları duyuyorum sürekli. seviyor tmm bnde seviyorum ama aranız da tutklu ilişkisi olan var mı?

hayır ben de aynı durumları yaşadım..iki kez hem de..

1 yıldır birlikteyiz. ikimizde de tutku azaldı diyebilirim. ilk başlarda onun dudaklarından ayrılmazken şimdi çok da gelmiyor içimden

daha ne istiyorsun ki ilk zaman lar daha ki gibi asla tutku olmaz zaten onun yerini saglam bir sevgi alır bu böyledir ya birde sıkılsa düşün sene ?

Aşşkk hiç biter miiiiii :))) tutkuda bitmez bence,ama size bağlı tabii...azıcık da o senin peşinden koşsun,işveli ol biraz naz yap,arkadaş değilsiniz sonuçta sevgilisiniz...

Kaçan kovalanır diyorsunuz da..
Benim görüşüm bu kaçma, kovalama durumları;
İlişkileri yıpratıyor, kişileri yoruyor, sevgiyi burkuyor...

Mümkün olduğunca yapıcı olmaya dikkat edin.
Zaman her şeyin heyecanını siler götürür,
Önemli olan size sadık mı, sevgi saygı duruyor mu
Size değer veriyor mu..

Bence sevdiğinizi anlamaya çalışın...
Küçük nazlar güzel sözler... Bence olabilir..
Kolay gelsin uğraşmak zor gerçekten

bu sorunu bende yasiyorum maalesef cokta kavga ettik bundan dolayi nerdeyse ayriliyoduk
ama sonuc yine ayni erkekler daha rahat daha duygusuz galiba
simdi ben isleri oldugunda yazmiyorum rahat birakiyorum cünkü artik bende yoruldum
hergün kavga etmekten sende öyle yapmalisin bence evet zor bende yazmamak, aramamak icin kendimi cok zor tuttum
ama alistim artik

tutku olmayan bir ilişki her iki tarafıda zorlar ama bilhassa biz kadınları..bunu hep var etmenin yolu da sadece bizden geçmiyor ki ..karşı tarafında bu konuda özverili olması daha ılımlı yaklaşması gerekiyor tabi ki.aksi halde ona olan tutku zamanla yerini boşluğa bırakıyor ve bir ilişkide böylece çıkmaza giriyor gel gör ki erkekler bu konuda daha vurdumduymaz davranıyor işte benim ilişkim böyle değil çok şükür bir şekilde birbirimizi tamamlıyoruz bu konuda.

benimki de öyle ama pek şikayetim yok açıkçası. o pek "görüşelim" demez ama ben dediğimde hiç geri çevirmez, o "görüşelim" dediğinde uygun değilsem üstelemez.

tutkulu aşk isteyen arkadaşlarımdan bazılarının tutkulu sevgilileri oldu ama sonu hep kıskançlıklar, büyük kavgalar, bir ayrılıp bir barışmalarla bitti. şimdi de bir arkadaşımın sevgilisi var; her dakika arıyor, herkesten kıskanıyor, etek kesinlikle giydirmiyor (kısa etek bacaklarını gösteriyor, uzun etek hatlarını belli ediyormuş), "kapansan olmaz mı?" diye soruyor (yanlış anlaşılma olmasın, kapanmaya karşı değilim ama arkadaşımın kültürü ve yetişme tarzına çok ters). böylesinin seveni varsa bilmem ama ben almayayım. benim istediğim daha sessiz sakin ilişkiler. şu anki sevgilim de buna tam uyuyor. tutkulu değil belki ama bağlı, sessiz sakin.

haklı olablrsn tutkulu olan insanlarda kıskançlık duygusuda yüksektir. ama tutkulu bir bayanın karşısındada sakin bir erkek zorlamıyor değil hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…