- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
- Konu Sahibi minikbebegim9640
-
Ozele gidiyor kendisi de hep igne vuruluyorm ben diyor 2 sene ye bi esi de ameliyat oluyormus Surekli ve diyet gbi cogu gidayi yiyemiyorlar. Bu tüp bebek olayi nasil oluyorNeden aşılama? 8 yıllık deneme neticesizse ameluaytalr şu bu aşılama sadece zaman kaybıdır. Tüp bebek önerir doktoru muhtemelen
O ne demek benim bir bilgm yok bu konuda malesef.Eşinin ameliyatı tese filanmi yoksa
Tüp bebek ile ilgili mutlaka doktor bilgilendirmistir. Kadından yumurta erkekten sperm toplanıp tüpte dölleniyor. Ve rahme aktarılıyor. Aşılamadan çok daha etkili bir yöntem.Ozele gidiyor kendisi de hep igne vuruluyorm ben diyor 2 sene ye bi esi de ameliyat oluyormus Surekli ve diyet gbi cogu gidayi yiyemiyorlar. Bu tüp bebek olayi nasil oluyor
Denemedim bir sey kalmadi diyor. Bilmiyo artk bir çözümü var mi bnun ufak bi ihtimal bile olsa cok da üzülüyorum anlatiyo byle yaşadıklarını flan. Benm evladm var yegemi var gördükçe ici gidiyo kötü oluyo. Rabbm kimsenin kucagini boş birakmasin insallahTüp bebek ile ilgili mutlaka doktor bilgilendirmistir. Kadından yumurta erkekten sperm toplanıp tüpte dölleniyor. Ve rahme aktarılıyor. Aşılamadan çok daha etkili bir yöntem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?