tutmazsa tüp bebek ücretinin dörtte üçü geri ödeniyor

cancala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
16
0
86
Arkadaşlar son dönemde Dr Celalettin Örnek e tedavi olan varmı? Tedavide başarısızlık durumunda tüp bebek ücretinin 4 te 3 nü iade ediyor. Daha öncede bu hekimin methini çok duymuştum. Bu hekimde tedavi olanınız var mı? Kendisi şimdi Kalamış Tüp bebek de hastalarını görüyor. Tedaviye başlamayı düşünüyorum . Acil bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.

Arkadaşlar son dönemde Dr Celalettin Örnek e tedavi olan varmı? Tedavide başarısızlık durumunda tüp bebek ücretinin 4 te 3 nü iade ediyor. Daha öncede bu hekimin methini çok duymuştum. Bu hekimde tedavi olanınız var mı? Kendisi şimdi Kalamış Tüp bebek de hastalarını görüyor. Tedaviye başlamayı düşünüyorum . Acil bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.

wallahi iyiymiş arkadaşım....adam kendine güveniyorki böyle birşey yapıyorr.....inşallah son tedavin olur....

merhaba sana özelden mesaj attım canım

ben celalettin beyin hastasıyım yarın bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gidicem inşallah ozaman sorucam bu soruyu kendisine sizleride bilgilendiririm

celaleddin beyi arkadaşımda çok övdü ama bu uygulamadan haberim yoktu. celaleddin bey ferticenter tüp bebek merkezindeydi bende orda tüp yaptırdım nuri beyde ama... nuri beyde florance nightgile geçmiş . bende yeniden tüp yaptırıcam bakalım hayırlısı

hangi hastanede bu doktor? oyle bir uygulama varsa super bence yani? bu bilgi kesinmi?

Kalamış tüp bebekde hasta görüyor şu an.Ben bugun görüştüm.Uygulamadan uzun uzun konuştuk,kesin var yani.Bu sefer tutmasa bile ikinci deneme ücretim hazır olacak yani.Bu düşünce bile tedaviye başlarken içimi rahatlatmaya yetti bile.:49:

evet daha önce ferticenter tüp bebekteydi şuan kalamışta ben çok memnunum doktorumdan ilk tüp bebek deneyimimde hamile kaldım fakat kimyasalla sonuçlandı şuan dondurulmuş embriyoyla 7 haftalık hamileyim

Kalamış tüp bebekde hasta görüyor şu an.Ben bugun görüştüm.Uygulamadan uzun uzun konuştuk,kesin var yani.Bu sefer tutmasa bile ikinci deneme ücretim hazır olacak yani.Bu düşünce bile tedaviye başlarken içimi rahatlatmaya yetti bile.:49:

yani eger tutmaz ise ucretim dortte birini geri oduyor olemii? aa cok iyiymis..peki kaca mal oluyo bu bir deneme..hani simdi cok maliyetli bir ucret cikmiyor degilmi?

yani eger tutmaz ise ucretim dortte birini geri oduyor olemii? aa cok iyiymis..peki kaca mal oluyo bu bir deneme..hani simdi cok maliyetli bir ucret cikmiyor degilmi?

valla ben tüp bebek için o kadar cok param döktüm ki bana bu para cok az bile geldi.3950 işlem ücreti+ilaçlar diye konuştuk.toplamda maximum 5.500 olur sanırım...

:30:
valla ben tüp bebek için o kadar cok param döktüm ki bana bu para cok az bile geldi.3950 işlem ücreti+ilaçlar diye konuştuk.toplamda maximum 5.500 olur sanırım...

acaba bu kampanya mı kısa süreli bazı tüp bebek merkezleri yapıo 2 aylık falan celaleddin yeni geçti jinemede reklam mı acabaaa????

az önce geldim celalettin beyin yanından bebeğimin kalp atışlarını dinledim çok şükür :nazar: bu konuyuda sordum ona oda doğruladı kesinlikle reklam yada kısa süreli bir promosyon değil.kesinlikle sözünün arkasında size tavsiyem mutlaka görüşün derim.

az önce celalettin örnek doktorla telde konuştum.
bu uygulamaya tabi olabilmeniz için 35 yaşından büyük olmamak,fsh ın 8 in üstünde olmaması ve spermde sorun olmaması gerekiyormuş:)
size kolay gelsin ben elendim:)

az önce celalettin örnek doktorla telde konuştum.
bu uygulamaya tabi olabilmeniz için 35 yaşından büyük olmamak,fsh ın 8 in üstünde olmaması ve spermde sorun olmaması gerekiyormuş:)
size kolay gelsin ben elendim:)

zaten bu sorunlar olmasa dogal yoldan gebe kalinabiliyo..bende elendim...

az önce geldim celalettin beyin yanından bebeğimin kalp atışlarını dinledim çok şükür :nazar: bu konuyuda sordum ona oda doğruladı kesinlikle reklam yada kısa süreli bir promosyon değil.kesinlikle sözünün arkasında size tavsiyem mutlaka görüşün derim.
tebrik ederim canım darısı bize olsun ınş:49:

canım toplam ne kadar ödediniz ne kadara mal oldu öğrenebilirmiyim

Back
X