tutunamayan gebelik

esgisu

ÖmEr&EzGi
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
102
0
96
38
İstanbul
Merhaba doktor bey
Benim ablam 2004 senesinde ilk hamileliğini 1,5 aylıkken düşürdü daha sonra ne kadar doktora gittiyse ne kadar ilaç kullandıysa hepsi hiçbir problemin olmadığını söyleyip durdular sürekli zamanı gelince olur deyip gönderdiler 2009 da tekrar hamile kaldı ama buda kimyasal gebelikle sonuçlandı ve tekrar aynı cevapları aldı bütün doktorlardan ilaçla hamile kalmak için tedavi gördü ama sonuç yine negatif 2010 ağustos ayında tekrar hamile kaldı ve buda 1 aylıkken tutunamadı ve kürtajla alındı dün rahim filmi çekildi sonuç temiz doktor tekrardan ilaçla hamile kalması için tedaviye başlatıcak benim merak etmiş olduğum konu her defasında gelişmeden yok oluyor gebelikler ne eşinde nede kendisinde hiçbir sorunda bulunamıyor aradan o kadar zaman geçmesine rağmen aşılama ve tüp bebekte yapmıyorlar yasal olmadığını söylüyorlar sizce aşılama yada tüp bebek bu sonuçlarda mümkün değilmi yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden

Merhaba doktor bey
Benim ablam 2004 senesinde ilk hamileliğini 1,5 aylıkken düşürdü daha sonra ne kadar doktora gittiyse ne kadar ilaç kullandıysa hepsi hiçbir problemin olmadığını söyleyip durdular sürekli zamanı gelince olur deyip gönderdiler 2009 da tekrar hamile kaldı ama buda kimyasal gebelikle sonuçlandı ve tekrar aynı cevapları aldı bütün doktorlardan ilaçla hamile kalmak için tedavi gördü ama sonuç yine negatif 2010 ağustos ayında tekrar hamile kaldı ve buda 1 aylıkken tutunamadı ve kürtajla alındı dün rahim filmi çekildi sonuç temiz doktor tekrardan ilaçla hamile kalması için tedaviye başlatıcak benim merak etmiş olduğum konu her defasında gelişmeden yok oluyor gebelikler ne eşinde nede kendisinde hiçbir sorunda bulunamıyor aradan o kadar zaman geçmesine rağmen aşılama ve tüp bebekte yapmıyorlar yasal olmadığını söylüyorlar sizce aşılama yada tüp bebek bu sonuçlarda mümkün değilmi yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden
merhaba, tüp bebek tedavisi ve aşılama ülkemizde yasaldır ve evli çiftlere uygulanan bir yöntemdir. ablanızın detaylı bir incelemeden geçmesi ve bu konuda deneyimli merkezlerle iletişime geçmesi gerekir. genetik testlerin, tamamlanması, pıtılaşma sorunun varlığının test edilmesi ve enfeksiyonlarla ilgili testlerin yapılmaı gerekir. gebelik elde edildikten itibaren de başka tedavilerle destek yapılmalıdır. saygılarımla.

eşimin sperm tahlilleri
ve benim bütün hormon tahlillerim normal
hsg de temiz çıktı
3 kimyasal gebelik geçirdikten sonra kan pıhtılaşması testleri istendi
mthfr 677 heterizigot
mthfr 1298 heterizigot
fibrinojen homozigot
faktör VIIII heterizigot geldi

aspirin kullanmamı gebelikten itibaren claxen0.4 kullanmamı istediler
aspirin kullanırken tekrar gelik oluştu daha iğneye bile geçmeden kimyasal dendi düştü
bundan sonra bir kere daha gebelik elde ettik ve hemen iğnelere başladık
iğne kullanmama ragmen yine kimyasal dendi ve düşük oldu

kürtaja gerek kalmadan kendiliğinden sonlanıyor gebelikler
iğneye ragmen neden hala bunlar yaşanıyor bir çıkar yol bulamadık
yardımcı olursanız çok sevinirim

Back
X