tutunma kanaması

gamzelihatun54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
16
20
3
30
Hamilelik ten supheleniyorum.bir çok belirtim var fakat testlerde negatif cikiyor . bazen akinti oluyor bazen olmuyor damla damla kanamalar oluyor acil renkte veya kahverengi ama bu adet seklinde saniliyormua oysa benimki öyle akiskan değil selpakla silindiginde gorebiliyorsunuz yani öyle . Bir çok okuduguma görevde hamilelikte ilişkiden sonra kanama yaparmis ve yapiyorda sizce hamilemiyim ?

Canım günün geçtimi geçmeden test falan yaparsan bazen test çubuklarında çıkmayabiliyor kesin çözüm kan testi olur yarin bi yaptır istersen

Tabiki 12 gün geçti kasiklarimda belinde agrilar karnimda falan bekliyorum belki olurum diye ama yok vücut sicakligi yükseliyor iliklerime kadar hissediyorum her zamankinden daha yorgunum falan bilemiyorum doktora gidicem bir dahaki hafta biraz daha geçmesini bekliyorum ama hemenmi gitmwliyim ki

Ben pozitif olduğunu düşünmüyorum ama anlattığın durumda her halükarda acilen doktora gitmeni tavsiye ederim geçmiş olsun

12 gün geçtiyse pozitif çıkardı acil doktora gitmelisiniz. Sadece psikolojikte olabilir tabi ama sağlık şakaya gelmez

İlk kez olacagi için biraz acele yaptim test konusunda ve sonradan yanlis kullandigimin farkina vardim :) o konu haricinde değerlendirin tekrar

Psikolojik olduğunu düşünmüyorum çünkühicbir ddüşünce altina girmeden rahmani rüyalarggördüm 4 sefer israrci bir şekilde sonra bunlar olmaya başladı .? Hamile olduğumu gördüm erkek bebege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…