- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Benimkide sizinkiyle aynı yaşta iki haftadır uğraşıyorum benimki hiç bı şekilde demiyor saat başı götürüyorum hiç bezde bağlamıyorum geceleri alıştırma kilodu giydiriyorum çok batırmasın etrafı diye öyle öyle öğreneceklerMerhaba kızlar direk konuya giriyorum
Kuzım 2 yaşını geçeli 10 gün oldu. Tuvalet eğitimine başlamak istiyorum bi ara denedik korktu lazımlığa falan hiç bir şekilde oturmadı hatta konu açmıştım buraya.
Şimdi bn tekrardan denemek istiyorum çiş demiyor da kaka yapınca uf yaptım diyor
Bnce hazır gibi varmı önerisi olan??
Valla bu konu beni çok endişelendiriyoBenimkide sizinkiyle aynı yaşta iki haftadır uğraşıyorum benimki hiç bı şekilde demiyor saat başı götürüyorum hiç bezde bağlamıyorum geceleri alıştırma kilodu giydiriyorum çok batırmasın etrafı diye öyle öyle öğrenecekler
Ben çok sevdiği şeyi ödül olarak kulanıyorum elini tutuyorum sizde bı deneyin bnceValla bu konu beni çok endişelendiriyonasıl öğreteceğim hiç bi fikrim Yok
Mutlaka deneyeceğim cnmBenim kizim 31 aylik. Sizinkine gore buyuk ama yinede cisini soylemiyor kakasinida yaptiktan sonra degistir altimi diyordu.
Daha onceleri bezliyken hadi tuvalete gidelim diyordum agliyordu. Hayir bezime yapicam diyordu. Lazimligi gorunce banyoya girmiyordu.
10 gun kadar once sabah kalkinca bezini cikardim. Yeni bezimiz kalmamis tuvalete gidelimmi dedim kabul etmedi. Oylece biraktim bez baglamadan.
Ilk gun cisini ve kakasini altina yapti. Hatta cisi pacalarindan akarken anne bisey geliyor dedi. cis nedir hic bilmiyormus o an anladim. Ama surekli anlattim cisi gelirken vc gitmemiz gerektigini. Ikinci gun oglene kadar yine altina yapti. Ogleden sonra anne geliyor dedi ve birdahada altina yapmadi.
Gece bezini bagliyorum ama kuru kalkiyor sabahlari. Bir kac gun daha bekleyecegim sonrasinda gece bezinide cikaracagim.
Sizde 3 gun deneyebilirsiniz eger hazirsa 3 gunde az cok belli eder kendini.
Allahım anne olmak ne zor yaaBenim kizim 31 aylik. Sizinkine gore buyuk ama yinede cisini soylemiyor kakasinida yaptiktan sonra degistir altimi diyordu.
Daha onceleri bezliyken hadi tuvalete gidelim diyordum agliyordu. Hayir bezime yapicam diyordu. Lazimligi gorunce banyoya girmiyordu.
10 gun kadar once sabah kalkinca bezini cikardim. Yeni bezimiz kalmamis tuvalete gidelimmi dedim kabul etmedi. Oylece biraktim bez baglamadan.
Ilk gun cisini ve kakasini altina yapti. Hatta cisi pacalarindan akarken anne bisey geliyor dedi. cis nedir hic bilmiyormus o an anladim. Ama surekli anlattim cisi gelirken vc gitmemiz gerektigini. Ikinci gun oglene kadar yine altina yapti. Ogleden sonra anne geliyor dedi ve birdahada altina yapmadi.
Gece bezini bagliyorum ama kuru kalkiyor sabahlari. Bir kac gun daha bekleyecegim sonrasinda gece bezinide cikaracagim.
Sizde 3 gun deneyebilirsiniz eger hazirsa 3 gunde az cok belli eder kendini.
Oğlum bezi bırakali 20 gün oluyor temmuzda 3 yaşında girdiMerhaba kızlar direk konuya giriyorum
Kuzım 2 yaşını geçeli 10 gün oldu. Tuvalet eğitimine başlamak istiyorum bi ara denedik korktu lazımlığa falan hiç bir şekilde oturmadı hatta konu açmıştım buraya.
Şimdi bn tekrardan denemek istiyorum çiş demiyor da kaka yapınca uf yaptım diyor
Bnce hazır gibi varmı önerisi olan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?