- 7 Aralık 2021
- 33
- 14
- 38
- 28
- Konu Sahibi hayatsensin123
-
Keşke önce memeyi biraktirsaydinSelam annelerDardayım yalanım yook
Oğlum 26 aylık. Bez bırakma sürecine girdik.1 hafta oluyo.Gündüzleri kaza oluyo bazen bi şekilde hallediyoruz.Ama dün gece ilk defa bezsiz yatırdım.Gece gunduz aynı anda bırakalım diye.Yattıktan 2 saat sonra kalkıp baktm altına kaçırmış biraz.Uyandırdm tuvalete gittik hemen yaptı çişini.Geri donduk yataga ama uykusu acıldı1,5 saat uyutmakla ugrastm. Bu gece isini nasil yapicaz ben cok tecrubesiz kaldm bu konuda.Gece meme emiyo bide uykusunda fln illa bulur memeyi biraz cork corklar. Habire işicek öyle olunca ay ne yapcam ben
Gunduz memeyibirakti. Su an sadece uykuya geciste meme istiyor.onu kesemiyorum bir turluKeşke önce memeyi biraktirsaydin
Memeyi bırakmazsa tuvaleti gelir illa ki
NormLde bezi bıraktirinca yatmadan birkaç saat önce sıvı alımı kapanır tuvalete gidip öyle uyutulur
Ben kızımı o uyuduktan sonra bezledim bi süre ne zaman kuru kalkti artık hic ıslak değildi o zaman
Besmeleyi de kestim
Var valla
Gece 3 te kaldirdm itirazsiz kalkti.altina kacirmis biraz zaten rahatsiz oldu sanirim. Cisini yapti hemen degstrdm carsafi yatrdm ama uyku gitti.sabah 6 ya kadar uyutmakla ugrastm.arada meme emdi tabi.4 bucukgb tekrar gittik tuvalete.sonra birdaha yapmadi.temiz kalkti.cok zor bi surec ya. Alez yedek carsaf camasir fln herseyi basucumda hazirlikliyim ama uyku kacmasi beni cok zorladiBende aynı aylarda başladım eğitime ve sadece gece emiyordu oda uyurken . Arada uyanırsa vermiyordum sizde ilk önce arada uyanınca meme işini bitirin yavaş yavaş. Ve uyutturken çişini yaptırıp yatırın . Benimki 21 de uyuyor 12-1 gibi çişini yaptırıyorum. Lazimliga karanlık ortamda konuşmadan tekrar geri uyuyor hemen bu sayede . Sabaha kadar yapmıyor ozamn. Ama gece kaldirmazsam ozamn yapıyor. Altında alt açma bezi var gece kacirisa çarşafı degistiryorum sadece . Sizde Alez üstüne çarşaf onun üstüne alt açma bezi çarşaf şeklinde yaparsanız pratik olur.
Maşallah maşallahVar vallagunduz meme birakti sadece uykuya gecislerde ve uyku arasnda bazen meme ariyo.onu nasil biraktiririm blmiyorum.cok duskun cnku memeye
Gercekten oyle.Atak haftası diş cıkarması fln hepsini gecti bu tuvalet egitimiMaşallah maşallah
yatmadan önce tuvaletini yaptırıyordum ben. o yüzden çok şükür sorun çıkarmamıştı geceleri , ama emmiyordu tabi. emiyorsa gece kaçırması normal
allah kolaylık versin, bence en zor süreç tuvalet eğitimi
Uyuduktan 3 saat sonra kaldırın. Gece 3 tam derin uyuduğu saattir. Tabi kaçta yatıyor bilmiyorum . Benimki şaşmaz 20.30-21.00 de yatakdayiz ondan gece 12-1 mutlaka yaptırırım yatiririm hiç gece kalkmadan sabah 7-8 uyanır. Gece beslemesi gibi düşünün uyandirmaya gerek yok kulağına fisildiyorum kucağıma alıp çiş yapicaz gel diye oturtuyorum lazimliga ,gözü kapalı yapıp tekrar uyumaya devam ediyor .Zaten siz emzirmeyle uyutmayi kesince derin kesintisiz uykular başlıyor . Uyumayla meme bağlantısını kesin yeter. Konuşunca anlıyorlar.Gece 3 te kaldirdm itirazsiz kalkti.altina kacirmis biraz zaten rahatsiz oldu sanirim. Cisini yapti hemen degstrdm carsafi yatrdm ama uyku gitti.sabah 6 ya kadar uyutmakla ugrastm.arada meme emdi tabi.4 bucukgb tekrar gittik tuvalete.sonra birdaha yapmadi.temiz kalkti.cok zor bi surec ya. Alez yedek carsaf camasir fln herseyi basucumda hazirlikliyim ama uyku kacmasi beni cok zorladi
Birkaç gün zorluk çekersin sonra alışır merak etme bence önceliğin memeyi bıraktırmak olsunGunduz memeyibirakti. Su an sadece uykuya geciste meme istiyor.onu kesemiyorum bir turluisimi cok zorlastiriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?