- 28 Eylül 2015
- 133
- 70
- 98
- Konu Sahibi Nameless29
Arkadaşlar merhabalar 34 aylık oğlum var 4 gündür tuvalet eğitimi vermeye calışıyorum ama kafaları yicem artık oglum bezliyken bile çişini söyleyen bir çocuktu bezi tamamen bırakalım yaz geldi dedim bezi cıkardık çişini söyleyen çocuk sürekli donuna çiş ediyor kaka zaten problem asla oturtamadım klozete ne yolu denediysem asla yapmıyor bez istiyor hep bezsiz asla yapmıyor bide benim oğlum psikolojik olarak zaten kakasını tutan bir cocuk hep kabızlık vardı suruptur vs onla zorla yaptırıyordum bebeklikten beridir hep kabız tuvalete oturması için zorlayamıyorum kakasını tutacak diye asırı korkum var 5 gün boyunca sıkabilir o kakayı bez isteyince mecburen takıyorum bu arada oğlum konusuyor konuşmasında sıkıntı yok çiş geldi kaka geldi herşeyi cok rahat söyler ama sürekli bez istiyor çiştede bez istiyor herşeyde bez istemeye başladı oturup karşısına konusuyorum tamam diyip gene donuna yapıyor annecim niye donuna yaptın söyleseydin giderdik diyorum seslenmiyor umursamıyor artık bugun kızdım çamaşır yıkamaktan cocugu yıkamakta gına geldi halıları felan önemsemiyorum göze almıştım yıkatmaya verecektim ama gece felanda bırakamıyorum paso sabaha kadar çişliyor bezide nasıl bir yol izleyecegim bilmiyorum hazır değil mi pes etmeyi dusunmuyorum açıkcası 1 ay olsa da devam edeceğim ama gece nasıl bırakıcam oğluma çaktırmadan takıyorum haberi yok taktıgımdan sürekli soruyorum oglum çiş geldi mi yok gelmedi diyo bi bakıyorum donuna yapmış bide bana annee çiş yaptım diyo değiştirelim ıslandı diyo sacımı felan koparıcam o an söyleseydin tuvalete yapsaydık diyorum umursamıyor kaka zaten problem doktor bana sakın kakasını zorlama isterse hemen bez bagla dedi zaten psikolojik olarak kakasından korkuyor sert cıktıgı için iyice bozarsın psikolojisini dedi onu zorlayamıyorum cunku beze de artık kendi isteğiyle yeni yapmaya başladı kakası gelince dip köşe kaçıp sıkmaya calısırdı kızarırdı hep cunku yeni yeni yenmeye başlamışken onuda mahvetmek istemiyorum kafayı yicem ne yapacagım ya :/