• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Tuvalet eğitimi sürekli çiş kaçırma lütfen yardumcı olun prematüre 3 yaşında başladım çabuk öğrenmişti 3 buçuk yaşında hala çişini kaçırıyor

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Gencdogan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2025
6
0
1
30
Arkadaşlar nasıl anlatacağımı tam bilemiyorum ama oğlum sağlıksal problemden mi yoksa isteyerek mi çiş kaçırıyor anlayamadım 3 yaşında öğrendi prematüre doğdu şuan 3 buçuk yaşında ama son aylarda iyice çiş kaçırma çoğaldı başlarda bi kaç damla damlatınca söylüyordu şimdi baya ıslatıyor hala ona rağmen oyununa devam ediyor tutuyor tuvaletini böyle devam edecek diye korkuyorum kreşe de gönderemem böyle olursa ödül ceza her yolu denedim

Arkadaşlar nasıl anlatacağımı tam bilemiyorum ama oğlum sağlıksal problemden mi yoksa isteyerek mi çiş kaçırıyor anlayamadım 3 yaşında öğrendi prematüre doğdu şuan 3 buçuk yaşında ama son aylarda iyice çiş kaçırma çoğaldı başlarda bi kaç damla damlatınca söylüyordu şimdi baya ıslatıyor hala ona rağmen oyununa devam ediyor tutuyor tuvaletini böyle devam edecek diye korkuyorum kreşe de gönderemem böyle olursa ödül ceza her yolu denedim
Hala bi çözüm bulamadınız mu aynı durumdayım

Back