39 aylık biz kızım var. Uzun zamandır tuvalete gitmesini teklif ediyorum fakat hiçbir zaman istemedi. 3 gün önce başlamak istedim ve bezi çıkarttım. Çişini tuttu ve çişi gelince bez bağlamamı istedi. Bugün bez bağlamayacağımı söyledim. Bezi çıkarttık. Bugün de 3 kez altına yaptı asla tuvalete oturmak istemiyor. Korkuyorum diyor. Halbuki ona eğlenceli gelsin diye herşeyi yapıyorum. Birlikte Şarkılar söylüyoruz. Cesaretini getirmeye onunla konuşmaya çalışıyorum. Neden korkuyorsun diyorum cevap vermiyor. En son bez bağlamamı ister misin dedim ona da hayır dedi ama asla lazımlığa oturmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. İlk günden pes etmek üzereyim…
Fiziksel bir sorun yoksa ,Duşakabin de ayakta yapmasını teklif edin. Korkacak bişey olmadığını görünce oturarakda yapabilirisniz diye teklif edin sizde karşısında oturun. Kreşe gidiyor mu? Ordaki arkadaslari gidince öğreniyorlar. Yada kuzen varsa yaşıt oda oalbilirm
Fiziksel bir sorun yoksa ,Duşakabin de ayakta yapmasını teklif edin. Korkacak bişey olmadığını görünce oturarakda yapabilirisniz diye teklif edin sizde karşısında oturun. Kreşe gidiyor mu? Ordaki arkadaslari gidince öğreniyorlar. Yada kuzen varsa yaşıt oda oalbilirm