- 17 Mart 2011
- 3
- 0
- 86
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de seni etiketleyecektim :)ilk 2 hafta sabret zamanla düzene giriyor
konuyu görünce hemen atladımBen de seni etiketleyecektim :)
Tecrübe konuşuyor desenekonuyu görünce hemen atladım![]()
canım sakın ama sakın yerlere yaptığın da kızıp bağırma çok sabırlı ol korkması çok normal.Merhaba.. pazartesi günü 25 aylık olan oğlumun bezini çıkarttım.. tuvalet eğitimine başladık ama çiş ve kakasindan korkuyor hep yerlere yapıyor acaba alışması ne kadar alır ? Tecrübeli olanlar paylaşırsa çok sevinirim :) bir de çiş tasina oturmak istemiyor ...![]()
Merhaba.. pazartesi günü 25 aylık olan oğlumun bezini çıkarttım.. tuvalet eğitimine başladık ama çiş ve kakasindan korkuyor hep yerlere yapıyor acaba alışması ne kadar alır ? Tecrübeli olanlar paylaşırsa çok sevinirim :) bir de çiş tasina oturmak istemiyor ...![]()
Benim oğlum 30 aylık hazır olmadığını düşündüğüm için daha wc eğitimine kalkışmadım ne zaman haxır olursa ozaman diye düşünüyorumlütfen ama lütfen çocuğunuzu zorlamayın benim kızım 3 yaşında alıştı. çok zorladım 2,5 yaşındaydı herkes benim çocucuğum 1 yaşında alıştı falan diye bende hep geç kaldım sanıyordum ama boşyere o kadar çaba sarfetmişim sinirlenmişim zamanı gelince anlarsınız zaten sabredin