benim 3.5 yasinda bir oglum var bende 3 e yakin biraktirdim cocuk yaptigi seyi söylemedikten sonra ugrasmanin ne faydasi varki istersen bi dene tabiiki cogu kes altina yapcak ama senin icin zor olcak cünkü daha kücük hem.niye zor olsun ki ikiz bebekleri olanlar nasil degistiriyo nasil olsa bigün birakcak bence öyle herkesin sözünü dinleme tuvalet egitimi cocugun piskolojisine bagli doktorlar bile zorlamayon sakin diyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cisinin ve kakasinin geldigini farkediyorsa, yapmak icin bir yerlere gecip saklaniyorsa veya oyuna falan ara veriyorsa ve en onemlisi sende vakti geldi hissi uyandiriyorsa olabilir tabiiki.
Benim kizim da 23 ay civarinda ogrenmisti. Ustelik emzikliydi ve dogru durust konusmuyordu. İlk zamanlar isaretle anlastik sonra cisi kakayi soyledi sesli olarak :) Hatta kkda konum da var bunula ilgili :)
Lazimlikla alistirmayi dusunuyorsan once lazimlikla tanistirabilirsin. Kendin oturup komiklikler yapabilirsin. Kazara uzerinden dusebilirsin eminim cok hosuna gidecektir ve o da yapmak isteyecektir :)
bir sure bu sekilde beziyle de olsa oturmaya alismasini aaglayabilirsin. Sonra bezini cikarip oturtmayi denersin yavas yavas.
Cok kasmayinca cocuk da stres yapmiyor. Hersey normal izlenimi vermek cok onemli..
Bir de bismillah deyip basladiysan gece gunduz cikartacaksin bezi. Gece bagla gunduz cikar karmasasi olmamasi cok iyiymis. Gece bezini islatmiyorsa hic problem olmaz
Ama sunu da soyleeliyim ilk bir hafta, on gun oldugu yere birakma potansiyelleri cok cok fazla oluyor :) bol sabir ve guleryuz lazim :)
Ve her basaridan sonra tebrik, alkis, ovgu eklenmeli yavrucagin gonlune :)
Allah kolaylik versin.
Sen yapabilir dersen yapabilir. Anne tanir cocugunu..
Benim oğlum da 29 aylık. Tuvalete alıştırmak istiyorum ama tuvalete gitmiycem diye inat ediyorBen de çok üstüne gitmiyorum. Nasıl alışacak bilmiyorum.
Benim kızımda 12 aylık birisi wc ye girince ağlamaya başlıyor, ben bayağı zorlanacak gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?