Kizlar bebisleri alistirmay basladinizmi tuvalet egitimine alistiran kimler var yada denemeye baslayan???ben dun itibariyle yavas yavas basladim kasimda okula basliycak temiz olmasi lazim o yuzden simdiden bu yaz gunlerinde baslamamin daha uygun olacagini saniyorum...oglum kakasini soyluyor aslinda ama malesefki yaptiktan sonra :))) neyse buda bisey insallah yapmadan soylemeyide ogrenecek askitom...
Sizler ne alemdesiniz bakalim??
biz başladık 1 hafta oldu ama kendi kakası gelince bezini çekiştirmeye başladı. bende tuvalete oturttum.
böylece başlamış olduk. 1 haftadır daha hiç altına kaka yapmadı söylüyo. çişi de biz sık sık tuvalete götürüyoruz ama bizim de boş bir anımıza gelirse onu kaçırıveriyo.
inş. zamanla onuda söyler bakalım...
bende 1 haftadir ogretmeye calisiyorum aslinda 3. gunden beri soyluyor ama su son iki gun disarda islerim oldugu icin bez baglamak zorunda kaldim simdi bezi cikarmami istemiyor daha rahat geldi sanirim bezle dolasmak...ama ben devam edicem insallah bu ay iyice ogrenecek...olmadi onemli degil oglusumun cani saolsun hazir olunca soyler...
bizim baya oldu bezi atalı oyunla moyunla kendi istedi
sanslıyım anlicagınız bu konuda
zaten korkuyordum nasıl olacak diye
ama oyunla cabuk ögreniyorlar sanırım
darısı bizim başımıza artık.....daha çok küçük biliyorum ama bı kaç deneme yaptık malesef lazımlıkdan korktu bende ısrarcı olmadım ama en kısa sürede bezden kurtulmasını ıstıyorumm