edakrxsxk Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2007 368 0 96 Ankara 15 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi edakrxsxk #1 kızlar tüy azaltıcı rollonlar varmış bileniniz varmı ayrıca tüy dökücü spreyler varmış krem yada köpük değil sprey nasıl olduğunu bileniniz varmı
kızlar tüy azaltıcı rollonlar varmış bileniniz varmı ayrıca tüy dökücü spreyler varmış krem yada köpük değil sprey nasıl olduğunu bileniniz varmı
kahvefincanxix Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2007 400 10 98 15 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi edakrxsxk #2 slm. episiva rollonu kullandım. bittiğinde tekrar almadım. pek bi fark göremedim..belki uzun vadeli kullansaydım etkisi olurdu...bioderin de varmış.. Son düzenleme: 15 Haziran 2008
slm. episiva rollonu kullandım. bittiğinde tekrar almadım. pek bi fark göremedim..belki uzun vadeli kullansaydım etkisi olurdu...bioderin de varmış..
edakrxsxk Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2007 368 0 96 Ankara 15 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi edakrxsxk #3 saol canım bende nette episiva rollonu gördüm bilen varmı diye soruyum dedim diğer arkadaşlarında fikirlerini bekliyorum
saol canım bende nette episiva rollonu gördüm bilen varmı diye soruyum dedim diğer arkadaşlarında fikirlerini bekliyorum
Esra Nirvana Kayıtlı Üye 3 Ekim 2007 14.646 36.634 1.123 39 16 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi edakrxsxk #4 nivea nınkini aldım hani şu reklamlarda çıkan var ya.tüylerin çıkışını geciktirir diye..ama pudralıymış,ben sevmiyorum pudralı ürünleri sapsarı leke yapıyor..bilmiyorum kullanamam sanırım
nivea nınkini aldım hani şu reklamlarda çıkan var ya.tüylerin çıkışını geciktirir diye..ama pudralıymış,ben sevmiyorum pudralı ürünleri sapsarı leke yapıyor..bilmiyorum kullanamam sanırım