- Konu Sahibi whisper_breath
-
zerdeçal, nohut unu , süt bunu ağda dan sonra yüzüme yapabilir miyim ki ?
azul benim annemde diyor sakızla al oranı diye
acıyoo ama ya ben en fazla bikini bölgesini çamsakızı ile alabiliyorum. oda temiz olmuyor , malum ciddi hormon bozukluğum var
yine yaz geldi o pis kokulu hamamotuna kaldım
Hormon bozukluğun varsa önce bi doktora git,sonra da bacağına jilet,çam sakızı,epilator kullanmayı bırak,
Kartuşlu sir ağda makinalarından alıp evde güzelce yap,çok rahat edersin benden söylemesi...:97:
ben zaten doğum kontrol hapı mahkumuyum
zayıflamam lazım ama dk hapıyla kilosunu koruyan ve birkaç kilo düşen nadir kişilerdenim
çünkü hormonların çalışmassa kilo alıyorum :95:
özellikle şeker hapı çok işe yarıyor . gecenlerde doktor randevuma gidemedim .3 ay beklemiştim endokrine gidebilmek için. misafir geldi yüzümü kendim evde aldım . kırıldı tabi tam 1 hafta sonra randavuma pskolijik nedenlerden dolayı gidemedim yani :26::95:
küçüklüğümden beri bu problemi yaşıyorum o yzden bunalım geçirdim .yeni yeni tüylerimle başa çıkmayı öğrendim önceden akdeniz sıcağında kapriyle dolanırdım. bu kendi isteğimde
şimdi mini sortta terfi ettim şükürdha istekli ve kararlıyım .
makineler ne kadardır ki alırım ama ablam ortak çıkıyor . çok pis kullanıyor sonra oyana buyana atıyor. saklayınca kavga çıkıyor
Sen anneni dinle özel bölge ve kol altı için sakız kullan,bacakların için de kartuşlu sir ağda makinası
al,aynı kuaförlerdeki gibi çok basit kullanımı,sürüyosun kağıdıyla çekiyoosun,ağdanın damlama
bulaşma derdi yok,oturun ablanla birbirinizin bacaklarını alın sırayla,çok rahat valla,her zaman kuaföre
gidecek vakit olmuyo,hem çok çok ekonomik oluyo evde....tavsiye ederim.....:97:
ablam birbirmizin bacaklarını almak he
bakacam fiyatı ne kadar kartuşlar ucuz ama çok pis oluyor genel ucuzlar reçineli oluyor bide bir süre sonra bacağın beyaz beyaz oluyor .zamk gibi oluyor ucuz kartuşlar .
ısıtmak için aparatı oluyor herhalde cezvede ısıtmak zor oluyor.setler pahalı bi ısıtıcı yeter sanırım . setler beni aşar
internet siparisi düsünmüyorum yinde teşekkürler ya mersin platin yada kuaför mazemeleri satan yerlerden alıcağım.ww.bakimliolmak.cm adresine bakabilirsin,çok uygun fiyatlı makinalar var,kaliteli hem de,
Bence en kalitelisi depilissima,ağda da en iyisi o,yine de sen bilirsin,bakıp araştırabilirsin...
Ben bu siteden aldım makina,ağda,bez vs.
internet siparisi düsünmüyorum yinde teşekkürler ya mersin platin yada kuaför mazemeleri satan yerlerden alıcağım.
mersin platinde set 50 lira imiş[/QUO
platinde çeşit yokki vi vetin var oda 59 tl. burada bende nereden bulacağımı bilmiyorum. buldugunda yazarsan sevinirim. tşk ederim şimdiden
Ben sakız kullanıyorum,burdaki herkes öğrensin diye yazdım çoğu konuya ama ciddiye alan olmadı sanırım,
Tekrar yazayım,
Ablam 10 yılı aşkındır genital bölge ve kol altını sakızla alıyo,kol altında hiçbişey yok,
Genital bölgesinde de üstten gösterdi biraz üç-beş tane anca var,
Yani bu kesin bi çözüm,evet yavaş ama kesin,zahmetsiz,acısız ve çok çok ucuz,
Ben de 4 yıldır genital bölgede sakız kullanıyorum,inanılmaz derecede azaldı,ve incelme de oluyo,
Evet uzun sürüyo alması biraz ama kesin çözüm,şurda beş altı yıl sonra kurtulacağım tamamen yani,
Bildiğiniz şekersiz sakızı biraz çiğneyip işaret parmağınıza alıp ikişer üçer çekiyosunuz,
Kökünden geldiği için etkili,bazı arkadaşlar eldivenle alıyo ya onun gibi etkili yani,
Sir ağda ile tam olarak ulaşamıyosunuz o bölgede,o yönden de etkili,benim toplam iki saatimi alıyo ayda bir yapıyorum tamam,
Benden herkese tavsiye valla,ucuz,ekonomik,zahmeti çok değil ve özel bölgenizi hiç kimseye açmak
zorunda kalmıyosunuz...:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?