Tüy dikti...

Benim eski flörtümün yeni kız arkadası beni sürekli engelleyip kaldırıyor. Kaç aydır bu şekilde böyle şuna bağlıyorum bende; hesabım açık muntemelen kız hikayelerime bakıyor ve adım gözükmesin diye engelliyordur 24 saat dolunca açıyor.

Ayrıca kızı ben bilmiyorum bana bildirim geliyordu uygulamadan şu filanca kisi engelledi diye. Ertesi gün baktıgımda engel kalkıyor. Bu döngü böyle devam ediyor.
Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz acaba, özel mesaj atabilir misiniz rica etsem

Şimdi sevgilisi söyledi desek sizin de profiliniz gizliymiş bakamaz, ortak arkadaşlar varsa önerilerde çıkabilir ama sizim bilmediğinizi sanıyorsa neden adınızı aratsın orada hem de profil gizliyken ne alaka anlamadım ama bence boşanmışsınız artık eski eşinizi de engelleseniz olmuyor mu neden hala size ulaşabiliyor konuşabiliyor falan ne gerek var boşanmışsınız bitmiş hayatındaki insanı da kurcalamayın ne yaparsa yapsın
Çocuklarımız var, ne zaman bir sorun olsa alamasa baslıyor carlamaya.Şimdi de bir ortak arkadasımız vardı onun bana haber gonderdıgını söylüyor.Gittim o kişiyi de sildim sosyal medyadan onunla ortak arkadaslardan ikisi beni cıkarmıs lıstesınden.en iyisi toptan yenı bi instagram hesabı almak.

Son düzenleme:
Yay mı? Aşık olduğum kisi yaydı.... babam yay... aman amannnnn allah korusun almayım ben.
Kova mı? Bunca yıllık hayatımda ölüp ölüp dirildiğim zamanlar olmamıştı. Yemin ederim ahiret sınavı bile acır bunlar acımaz. Kovanın cidden erkeği kızı çok farklı oluyor ama erkeği çekilmez tek bir kova değil resmen önüm sağım solum kovalarla çevrili.
Benim basımdaki kova tam bir ruh hastası çıktı.
Adam benimle mesajlaşırken meğersem fuckbuddysi ile sevişiyormus kız kollarının arasındaymış. Kız adımı soyadımı görünce beni ekledi ve söyledi öyle öğrenmiştim.
Bana yazarken önüne gelene durmadan yavşıyormuş, yazıyormus.
Aynı zamanda uzak mesafeden senelerdir sürdürdüğü ilişkisi varmıs.
En son kavga ettik kavga ederken kafamdaki bandanamı çekti aldı saçlarım çıktı neredeyse bağırdım.
Tırnaklarım uzundu stiletto şeklinde kırıldı teker teker yere düştü ordan aldı sakladı tırnaklarımı ne yapacaksa ruh hastası ver çöpe atacam derken benim oldu diye bağırdı. Kollarımı ellerimi sıktı sabah bir baktım mosmor. Sakin kalmasaydım belki ölmüştüm. Adam bildiğiniz takıntılı çıktı.

11 yıllık eski sevgilisinin parfüm şişesinin yanına koydu herhalde bandanamla tırnaklarımı :/ 1 ay oldu anca toparlandım. Nasıl travmaysa.
Afam bildiğin Can Manay

Ömrüm akreplerle geçiyor ciğerlerini bilirim azab gibi gelsede böyle degisik bir tadı var. Kendileri seni öldürse resmen mezarına gelip cicek bıraksalar affedersin öyle varlıklar yani. Çok seksüellerdir cinselliğe aşırı düşkünlerdir ve evet kincilikleri, intikamları başa bela cok kıskançlardır.
Kovayla münasebetimi öğrenen akrep yüzüme çarptı gitti, kova da görüldüğü gibi bir güzel ağzımın payını verdi. Ben oturmuş duygusal duygusal yay’ı düşünüyorum.
Bir de etkilendiklerimden çoğunluğu oğlak çıkıyor böyle ağır cool durunuşları beni çok etkiliyor ama böyle içlerine girince ne kadar çok sinsi ve içten pazarlıkcı olduklarını görüyorum.

Repost+ uygulamanın ismi, ücretli
Şekil A1 ben, benım eski kocam da Akrep işte öf

Ömrüm akreplerle geçiyor ciğerlerini bilirim azab gibi gelsede böyle degisik bir tadı var. Kendileri seni öldürse resmen mezarına gelip cicek bıraksalar affedersin öyle varlıklar yani. Çok seksüellerdir cinselliğe aşırı düşkünlerdir ve evet kincilikleri, intikamları başa bela cok kıskançlardır.
Kovayla münasebetimi öğrenen akrep yüzüme çarptı gitti, kova da görüldüğü gibi bir güzel ağzımın payını verdi. Ben oturmuş duygusal duygusal yay’ı düşünüyorum.
Bir de etkilendiklerimden çoğunluğu oğlak çıkıyor böyle ağır cool durunuşları beni çok etkiliyor ama böyle içlerine girince ne kadar çok sinsi ve içten pazarlıkcı olduklarını görüyorum.

Valla siz gerçekten ruh hastalarının icinde kalmışsınız 🤦‍♀️

Tam üstüne bastın ilk secenek tabiki ve içki..Daha fazla para kazanması hep bunlara sebep.
Evet akrepte kova gibi bağımlılara en yatkın burcmus diye okumuştum bir blogda. Akrep kova ve balık yazıyordu en çok bağımlı kişiler bu burclardan diye.

Back
X