Hanımlar yüzümde biyiklarima tüy Dökücü krem sürdum. Sadece cok küçük bir alan kızardı ama tamami sizladi. Sizce bir zarari var mi tekrar yapayım mi? Bir sakincasi var mıdır?
Dikkatli olun bence, tahris edebilir. O kremlerin üzerinde genelde kol, bacak vs için kullanilmasi yazıyor yanilmiyorsam. Yuzde dikkatli olmak lazim. Bir de sureyi tutturmak önemli. Ben koluma yazilandan 1 dk fazla tutmuştum, cildimin ust tabakasi yanmisti, 1 haftaya falan geçti ama.
Uzerini bi kac kere okudum sura veya bura yazmiyordu o yuzden denedim. 7 dk yaziyor normalde ama ben 1 2 dakika tuttum en fazla hemen yikadim. Ttuyler döküldü ama kucuk bir kisim kizardi 2 gunde falan geçti. Kolqyima geldiği icin denemistim ama tekrar yapmali miyim bilemedim.
Ben de cok denedim tüydökücü ve tüysarartici kremleri. Bence ara verdiyseniz yapabilirsiniz.Tahris olan bir yer varsa onun üzerine tekrar yapmak sorun olur.
Yok, eger 2 hafta sonra o kızaran yer tamamen normale donmusse yapabilirsiniz bence. Bir de kremin spatulasiyla değil de, peçete ya da yumuşak havlu yardimiyla siyirip aliyordum ben tüyleri. Spatulayla alinca daha fazla kizariyordu ya da çizebiliyordu bazen.