Tüylenme bebek olmasına engel mi?

teşekkür ederim övgünüze, sorularınıza mümkün olduğu kadar zamanında yanıt verip doğru yönlendirme yapmak benim için size saygıdır. dilerim emeklerim işe yarıyordur:))

çok teşekkürler verdiğiniz bilgi için ben zaten korunuyorum ama öyle dedikleri için söylemiştim jinekoloji ile bi sorunumuz olduğu zaman size sorabilirmiyiz tekrar teşekkürler:kedi:

merhaba, hayırlı olsun yeni bebeğiniz. doğum sonrası adet geçikmeleri ya da düzensizlikleri olur, diğer arkadaşımızın da dediği gibi süt vermek buna neden olabiliyor ama bir yanlış inanısı tekrar düzeltiyorum burada süt gebelikten güvenli şekilde korumaz. bu nedenle doğum sonrası süt veren hastalarıma mekanik yöntemler dediğimiz prezervatif ya da spiralle korunmasını öneriririm. kanda gebelik testi yaptırmalısın idrardakiler güvenli sonuç vermeyebilir. ama rahim içinin kontrolü için doktora gitman hepsinden daha iyisi ve onunla bir korunma yöntemi belirleyin. sevgiler.

çok teşekkürler doktor hanım eşim korunuyo condomla zaten geçen ay oldum düzenli buay olmayınca tereddütte kaldık en iyisi gidiyim bi rahim kontrolü yaptırıyım teşekkürler bide ilişkide agrı oluyo o acaba kasmayamı baglı uzunsüre ilişki olmadı riskli gebelikti 8ay ilişki yasaktı hamileligimde 2füşügüm vardı buda kan sulandırıcı frakxsparine igne ile oldu oyüzden acı oluyo ilişkide

çok teşekkürler doktor hanım eşim korunuyo condomla zaten geçen ay oldum düzenli buay olmayınca tereddütte kaldık en iyisi gidiyim bi rahim kontrolü yaptırıyım teşekkürler bide ilişkide agrı oluyo o acaba kasmayamı baglı uzunsüre ilişki olmadı riskli gebelikti 8ay ilişki yasaktı hamileligimde 2füşügüm vardı buda kan sulandırıcı frakxsparine igne ile oldu oyüzden acı oluyo ilişkide

doğum sonrası bir çok kadında cinsel ilişki problemli olabilir, yeni bir hayat başladı önünüzde, sabırlı olun eşinizden de anlayışılı olmasını isteyin. sorumluluklar, öncelikler, bedeniniz, hormonlarınız tamamen değişti. bence fizyolojik bir sorun değil yaşadıklarınız uzarsa doktora gidersiniz.

merhab bişi danışcaktım yine doktor hanım kusura bakmayın çok soruyom ama 8yaşında kızkardeşimde aşırı terleme ve erken ergenlik başladı tüylenme gibi vajinada bayagı tüy çıktı almış annem bana sordu doktopra danışmamız lazım neler yaptırcaz soralım dedim yardımcı olurmusunuz

merhab bişi danışcaktım yine doktor hanım kusura bakmayın çok soruyom ama 8yaşında kızkardeşimde aşırı terleme ve erken ergenlik başladı tüylenme gibi vajinada bayagı tüy çıktı almış annem bana sordu doktopra danışmamız lazım neler yaptırcaz soralım dedim yardımcı olurmusunuz

merhaba kızımızın yaşı daha çok küçük olduğundan erken ergenlikle ilgili konularda çocuk doktorlarının hormonla ilgilenen (pediatrik endokrinolog) bölümüne başvurabilirsiniz. genellikle üniversite ya da eğitim araştırma hastanelerinde olur bu bölüm. geçmiş olsun.

Back
X