S sovalyemm SAVAŞÇI RUHUM... Kayıtlı Üye 20 Kasım 2011 858 0 96 Kocaeli 28 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sovalyemm #1 slm hanımlar,benım derdım tuylerımle bundan bırkac sene oncesıne kadar orta sıddette tuylu bır bayandım,fakat suaan kı tablo gıt gıde benı korkutuyor ,bunun ıcın cıldıye ye gozuktum oncelıkle testler hormonlar derken,yumurtalıklarımdakı kıstlerden olabılecegını soyledıler kadın dogumada gozuktum tabıkı,sonrasında neyse kıst ıcınde tedavı oldum en son gıdısımde temız dedı fakat bende hala tuylenme aldı basını yuruyor ,ozellıkle yuz bolgemde,ve bende sımdı bır unıversıte hastanesıne gozukmek ıstıyorum nedır ne degıldır, dıye genıs caplı bır arastırma yaptırtmak ıstıyorum , sızden rıcama gelınce hangı bolume gıtmelıyım unıversıte hastanesınde ,bılenınız varmı ?nerden baslamalıyım cıldıye mı ,kadın dogummu? yoksa hormonlarla ılgılenen bolum herneyse ordan mı bılenınız var mı yardım lutfen...
slm hanımlar,benım derdım tuylerımle bundan bırkac sene oncesıne kadar orta sıddette tuylu bır bayandım,fakat suaan kı tablo gıt gıde benı korkutuyor ,bunun ıcın cıldıye ye gozuktum oncelıkle testler hormonlar derken,yumurtalıklarımdakı kıstlerden olabılecegını soyledıler kadın dogumada gozuktum tabıkı,sonrasında neyse kıst ıcınde tedavı oldum en son gıdısımde temız dedı fakat bende hala tuylenme aldı basını yuruyor ,ozellıkle yuz bolgemde,ve bende sımdı bır unıversıte hastanesıne gozukmek ıstıyorum nedır ne degıldır, dıye genıs caplı bır arastırma yaptırtmak ıstıyorum , sızden rıcama gelınce hangı bolume gıtmelıyım unıversıte hastanesınde ,bılenınız varmı ?nerden baslamalıyım cıldıye mı ,kadın dogummu? yoksa hormonlarla ılgılenen bolum herneyse ordan mı bılenınız var mı yardım lutfen...
YagmurunEllerii Tarifsiz kederler içerisindeyim. Kayıtlı Üye 7 Nisan 2010 8.400 455 163 28 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sovalyemm #2 Endokrinoloji yada dahiliye ye gitmeni öneririm
S sovalyemm SAVAŞÇI RUHUM... Kayıtlı Üye 20 Kasım 2011 858 0 96 Kocaeli 28 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sovalyemm #3 YagmurunElleri .!.: Endokrinoloji yada dahiliye ye gitmeni öneririm Genişletmek için tıkla... dahılıye ılgılenır mı ? kı bırde unıversıte hastanesı bana baya uzak oyuzden bu bolum olmadı surası olsun yapmak ıstemıyorum
YagmurunElleri .!.: Endokrinoloji yada dahiliye ye gitmeni öneririm Genişletmek için tıkla... dahılıye ılgılenır mı ? kı bırde unıversıte hastanesı bana baya uzak oyuzden bu bolum olmadı surası olsun yapmak ıstemıyorum
YagmurunEllerii Tarifsiz kederler içerisindeyim. Kayıtlı Üye 7 Nisan 2010 8.400 455 163 28 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sovalyemm #4 sovalyemm .!.: dahılıye ılgılenır mı ? kı bırde unıversıte hastanesı bana baya uzak oyuzden bu bolum olmadı surası olsun yapmak ıstemıyorum Genişletmek için tıkla... Endokrinoloji varsa o bölüme git Yoksa dahiliyeye gitmen gerekir,o bölümde hormon değerlerine bakar Sonuçlara göre ilgili yerlere gönderirler
sovalyemm .!.: dahılıye ılgılenır mı ? kı bırde unıversıte hastanesı bana baya uzak oyuzden bu bolum olmadı surası olsun yapmak ıstemıyorum Genişletmek için tıkla... Endokrinoloji varsa o bölüme git Yoksa dahiliyeye gitmen gerekir,o bölümde hormon değerlerine bakar Sonuçlara göre ilgili yerlere gönderirler
S suuucum Guru Kayıtlı Üye 8 Mart 2012 491 4 296 Kütahya 28 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sovalyemm #5 cildiyeye gitmelisin,cildiye dr.unda hormon testi yaptırır