• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylenme problemim yüzünden esim benden uzaklaşıyor

andalip

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
33
8
36
Merhaba arkadaşlar benim tuylenme problemim var esimin bu yuzden benden uzaklaştığını hissediyorum bunu kendi de kabul etti benim durumumda olanlar varmi ne yapmamı onerirsiniz

Canm tuylenme problemi ne ya?
Hepimizde kil tuy var agdaya git lazere git. Tum insanoglunda var bu durum . Erkeklerde daha cok var . Ne yani bizde kocalarimizdan mi soguyalim ?
Cok gicik oldum eşine suan da. Uzaklasacagina efendi gibi bu problemin cozumunu onersin. Banlanmayacagmi bilsem cok daha sey soylerdim de sende uzulrsun snra . sikma canini kil bu dunyadaki en basit problem. Saka bi yana eger agdayla lazerle cozulmuyorsa bi hormon testi yaptir hormonlarda bi fsrklilik asiri tuylenme yapar onun tedavisini gorursun belki.

Canm tuylenme problemi ne ya?
Hepimizde kil tuy var agdaya git lazere git. Tum insanoglunda var bu durum . Erkeklerde daha cok var . Ne yani bizde kocalarimizdan mi soguyalim ?
Cok gicik oldum eşine suan da. Uzaklasacagina efendi gibi bu problemin cozumunu onersin. Banlanmayacagmi bilsem cok daha sey soylerdim de sende uzulrsun snra . sikma canini kil bu dunyadaki en basit problem. Saka bi yana eger agdayla lazerle cozulmuyorsa bi hormon testi yaptir hormonlarda bi fsrklilik asiri tuylenme yapar onun tedavisini gorursun belki.
cok tesekkur ederim cevabiniz icin
Aslinda tedavi konusunda cok sey oneriyor benden daha cok ugrastigini soyleyebilirim ama temizligine dikkat et olur mu gibisinden bisey söylediğinde anliyorum rahatsiz ettgini soruyorum mesela neden uzaklastin diye uzun sure soylemedi sonra soyledi uzmemek için uzun suredir soylemedim dedi dikkat et temizligine falan diyincedben de cok üzülüyorum ben mi alınganlık yapiyorum bilmiyorum bu yuzden onunda uzuldugunu de biliyorum cok arada hissediyorum su an

herkesin ortak derdi bu ama şöyle bi durum var
Çok afedersiniz ama siz uzun uzun uzatır almayı geciktirirseniz elbet hoş olmaz
Ama az iken de eşiniz dert yanıyorsa onun anlayışsızlığı
Yani kıl tüğ derdi herkeste var ama önemli olan onu göze batmadan halletmekte
Bu devirde bu da zor değil

cok tesekkur ederim cevabiniz icin
Aslinda tedavi konusunda cok sey oneriyor benden daha cok ugrastigini soyleyebilirim ama temizligine dikkat et olur mu gibisinden bisey söylediğinde anliyorum rahatsiz ettgini soruyorum mesela neden uzaklastin diye uzun sure soylemedi sonra soyledi uzmemek için uzun suredir soylemedim dedi dikkat et temizligine falan diyincedben de cok üzülüyorum ben mi alınganlık yapiyorum bilmiyorum bu yuzden onunda uzuldugunu de biliyorum cok arada hissediyorum su an
Anladim hayatim. Tabi esinin o seklde dvranmasi zoruna gider hakli olrk ama seni neden uyarma geregi duydu ki anlamadm normalden fazla mi. Sen temizlgini ihmal etme. Ilk firsatta hormon testi yaptir eger tuylern fazla ise . yok normal diyosa. Lazere git faydasini gorursun bnde cok ugrasirdim kil tuyle lazere gittim cok azaldi baya genel olrk snrada eve mini lazer aleti aldik ufak ufakk onla devm edyrm hep temizim anlycagn. Yani kil tuyden kurtulmak icin bi cok yontem var uzulme

Anladim hayatim. Tabi esinin o seklde dvranmasi zoruna gider hakli olrk ama seni neden uyarma geregi duydu ki anlamadm normalden fazla mi. Sen temizlgini ihmal etme. Ilk firsatta hormon testi yaptir eger tuylern fazla ise . yok normal diyosa. Lazere git faydasini gorursun bnde cok ugrasirdim kil tuyle lazere gittim cok azaldi baya genel olrk snrada eve mini lazer aleti aldik ufak ufakk onla devm edyrm hep temizim anlycagn. Yani kil tuyden kurtulmak icin bi cok yontem var uzulme
Cok. TesekkuT ederim normalden fazla. Doktora gittim hormonlarda bisey cikmadi doktorlarda sasirdi kilo verirsen buyuk olcude duzelir dediler endokrine yonlendirdiler insulin direncini kirmaya calisalim dedi ilac kullandim kontrolde sadece bi hormonda sıkıntı var dedi su anda alti aylik tedavi surecindeyim bu surec soninda lazere gidecegim insallah kesin cozum olur senin aldigin mini lazerler ise yariyormu peki canim

herkesin ortak derdi bu ama şöyle bi durum var
Çok afedersiniz ama siz uzun uzun uzatır almayı geciktirirseniz elbet hoş olmaz
Ama az iken de eşiniz dert yanıyorsa onun anlayışsızlığı
Yani kıl tüğ derdi herkeste var ama önemli olan onu göze batmadan halletmekte
Bu devirde bu da zor değil
Asiri tuylenme oldugu icin ben ikiigunde bir aliyorum yuzumu mesela ama ondada puruzsuz bi sekilde olmuyo ne yazikki

Asiri tuylenme oldugu icin ben ikiigunde bir aliyorum yuzumu mesela ama ondada puruzsuz bi sekilde olmuyo ne yazikki
Yüzünüzü ne ile alıyorsunuz bilmem amalazeri öneririm
Bende gidiyorum lazere yüzüm de maalesef bi dönemeden olamadım galiba ondan tüğlenme oldu
Ağda gibi uzun süre giden yöntemleri deneyin jilet ya da kremler hemen geri çıkıyor çünkü

Yıllarca o çene altındaki kıllarımla uğraştım siyah siyah hep belli olurdu yenide alsan :( şimdi lumea yapıyorum gene çıkıyor ama tüy gibi ve o siyahlıkla hiç yok pürüzsüz artık yüzüm :halay:

Yüzünüzü ne ile alıyorsunuz bilmem amalazeri öneririm
Bende gidiyorum lazere yüzüm de maalesef bi dönemeden olamadım galiba ondan tüğlenme oldu
Ağda gibi uzun süre giden yöntemleri deneyin jilet ya da kremler hemen geri çıkıyor çünkü
Agda kullanmaya calisiyorum arada da epilasyon aletiyle aliyorum jilet kullanmadim daha ona cesaret edemem acikcasi agdayida sürekli yaptigim. Icinmidir kucuk kalanlar ertesi gun tekrar cikiyor şu tedavi süreci biter bitmez igneli dusunuyorum

Yıllarca o çene altındaki kıllarımla uğraştım siyah siyah hep belli olurdu yenide alsan :KK43: şimdi lumea yapıyorum gene çıkıyor ama tüy gibi ve o siyahlıkla hiç yok pürüzsüz artık yüzüm :halay:
Cok umutlandim acikcasi buraya yazar yazmaz hepinize ayri ayri tesekkur ederim lumeayi ne kadardir kullaniyosunuz kullanmayi biraktiktan sonra eskiye doner diye bi korkunuz var mi

Yıllarca o çene altındaki kıllarımla uğraştım siyah siyah hep belli olurdu yenide alsan :KK43: şimdi lumea yapıyorum gene çıkıyor ama tüy gibi ve o siyahlıkla hiç yok pürüzsüz artık yüzüm :halay:
Cok umutlandim acikcasi buraya yazar yazmaz hepinize ayri ayri tesekkur ederim lumeayi ne kadardir kullaniyosunuz kullanmayi biraktiktan sonra eskiye doner diye bi korkunuz var mi

Cok. TesekkuT ederim normalden fazla. Doktora gittim hormonlarda bisey cikmadi doktorlarda sasirdi kilo verirsen buyuk olcude duzelir dediler endokrine yonlendirdiler insulin direncini kirmaya calisalim dedi ilac kullandim kontrolde sadece bi hormonda sıkıntı var dedi su anda alti aylik tedavi surecindeyim bu surec soninda lazere gidecegim insallah kesin cozum olur senin aldigin mini lazerler ise yariyormu peki canim
Him bK dusundgm gibi olmus. Hormon tedavin bitmeden lazwre sakn gitme ise yaramiyo. O minik lazerler normal lazerde seanslar bitince yani killar azalnca cok ise yariyor​

Eskiye döneceğini düsünmüyorum lumeadan önce jiletle aldığım halde tüy gibi çıkıyor hem lumea hep elimin altında neden bırakayım ;) 2 gûnde bir sakal almak falan kalmıyor 2 haftada 1 yapsan yeter ilk başlarda sonra uzuyor süre zaten

Şunuda söyliyeyim kendimi bildim bileli regli olmuyorum heryerimde aşırı kıllanma var ama lumeadan ben çok memnun kaldım düzenli yaptıgın sürece bildigin kılsız oluyorsun ;)
Tabi kılların sarı veya beyaz degilse

Şunuda söyliyeyim kendimi bildim bileli regli olmuyorum heryerimde aşırı kıllanma var ama lumeadan ben çok memnun kaldım düzenli yaptıgın sürece bildigin kılsız oluyorsun :KK66:
Tabi kılların sarı veya beyaz degilse
O zmn her kadinin evindd olmasi gereken bisey bu

Back
X