tüylerim diken diken oldu

Pipet

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
3.338
3.939
698
kızlar balkonda oturuyodum, biraz önce sela verildi, kimmiş acaba falan diye dinliyim dedim hakkaride şehit miş. offf çok kötü oldum ben

Okurken benimde tüylerim dikeldi. Nasıl bir yerdeyiz ailelerin binbir emekle büyütüp okutup gelecek planları yaptığı kuzuları 20 yaşına gelince hain kurşunuyla ölüyo ve elden yapacak bişey gelmiyor.

Çok büyük acı.. Arkadaşımın kuzeni geçen sene şehit olmuştu çok etkilenmiştim her seyini anlatmıştı. Kurşun izlerini bile görmüştü.

Allahım sen o ailelere sabır ver Yarabbim.

Yürek buna nasil dayanir :14 Rabbim ailesine sabir versin

Amin, televizyonda görünce üzülüp etkileniyodum ama selasını duymak başka türlü etkiledi beni

Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin mekanları cennet olsun
ailesine sabır diliyorum
maalesef her gün bu haberleri izliyoruz duyuyoruz çok üzücü

Ya o kadar rahat hale geldik ki bir insan ölüyor ,bir de genc birisi biz burda herkese sehit olmasik nasip olmaz diye kendimizi avutuyoruz. Senelerdi su kan durmadi biz evimizde rahat rahat otururken, orada ölen genclerin analari ne durumda. hic düsünmüyoruz...

Allah rahmet eylesin...ailesine sabır versin...dün haberlerde izledim,Şemdinli'de yani koskoca bir ilçede meclisimizin milletvekilleri teröristlerle buluşuyor,kucaklaşıyor ve basın mensupları da orada..yani herşey meydanda,çok rahatlar..ve kimse birşey yapmyor,hiç kimse..adamlar dağdan gelmiş ilçenin ortasında fink atıyor...izleyince sinirlerim zıpladı...yazarken bile çok sinirliyim şu anda!! ve biz hala şehit veriyoruz,hala çocuklarımız ölüyor..ne için ya,ne için?! kolay mı yetişiyor bir evlat ya..kusura bakmayın çok sinirliyim!!!

ve şimdi son dakika olarak verdi,2 şehit daha vermişiz,mayın patlamış...

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin,

milletimizin vekillerimi, teröristlerin vekilleri mi? cevap açık ama neyseee?

Burada siyasi konusmak yasak biliyorum ama kücük bir sey söylicem. Neden bu kadar rahatlar ?

kendi çıkarları için onlarca ananın ciğerini yakıyolar.her şehit olduğunda ağızlarından çıkan tek şey sabrımız taşmak üzere diyolarda .
ne taşmaz sabır varmış kardeşim hiç bi halt yaptıkları yok ölen öldüğüyle kalıyoutanmadan birde şehirde kucaklaşmamı yapmışlar yazıklar olsun .

kızlar balkonda oturuyodum, biraz önce sela verildi, kimmiş acaba falan diye dinliyim dedim hakkaride şehit miş. offf çok kötü oldum ben

Allah rahmet eylesin,mekanini cennet eylesin butun sehitlerimizin.. Bu mubarek gunde sehitlerimize birer Yasin okursak ne kadar sevaba gecer degil mi... Allah dualarimizi onlara ulastirsin... Aminn

tum sehıtlerımıze ALLAH rahmet yattıkları mekanı cennet eylesın...
ailelerınede sabır ve dayanma gucu versın amin...

Bir subay şehit oldu diye "Menemen'i yakın" diyen Atamızın şimdi kemikleri sızlıyordur..
o kadar çok şehit veriliyor ki baştakiler hala açılım derdin de şu lafda moda sabrımızı
taşırmalarına az kaldı bilmem ne ne sabrı kalkta bak yerinden millet kan ağlıyor
askerlerimiz şehit düşüyor yan gelip yatmıyor sizler gibi
terör örgütü yandaşları hiç bu kadar rahat tavır sergileyemiyordu açılalım hadi biraz daha
açılalım bakalım ne olacak sonumuz.....
Rabbim şehitlerimizin mekanını cennet eylesin...
ailesinin yakınlarının yardımcısı olsun gencecik fidanların Rabbim yar ve yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…