• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüylerini sir ağdayla alan varmı kullanan varsa düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
ben iple alıyordum kaşımı bıyığımı ama cnm çok yanıyor dayanamıyorum sir ağdayla al diyor işyerimdeki arkadaşlarım iyi oluyormu onunla almak fazla acıyormu tüy azaltıyormu bilgilerinizi aktarırmısınız kızlar

canım acıyı bir yana bırakalım..o hertürlü çekiliyor zaten..ama yüzüne ağda kullanma...zamanla derinde büzüşmeler olur..buda şimdi olmazsa bile ilerleyen yaşlarda ortaya çıkar..çünkü ip sadece tüyleri çekiyor fakat ağda deriyide hırpalıyor.bu gözeneklerinede zarar verir...

canım acıyı bir yana bırakalım..o hertürlü çekiliyor zaten..ama yüzüne ağda kullanma...zamanla derinde büzüşmeler olur..buda şimdi olmazsa bile ilerleyen yaşlarda ortaya çıkar..çünkü ip sadece tüyleri çekiyor fakat ağda deriyide hırpalıyor.bu gözeneklerinede zarar verir...

valla cnm iple herçekişimde tüyümü canım çekiliyor sir ağdayla enazından birkerede alır kurtulurum diye düşünüyorum oyüzden istiyorum başka önerin varmı şununla al diyebilceğin

valla cnm iple herçekişimde tüyümü canım çekiliyor sir ağdayla enazından birkerede alır kurtulurum diye düşünüyorum oyüzden istiyorum başka önerin varmı şununla al diyebilceğin

Yok valla canım zaten iki alternatif var ip veya ağda ... artık seçim senin :34: bari ağda sonrasında cildinin bakımını ihmal etme..yüz derisi hassastır diğer bölgeler gibi değil dikkatli ol..

Yok valla canım zaten iki alternatif var ip veya ağda ... artık seçim senin :34: bari ağda sonrasında cildinin bakımını ihmal etme..yüz derisi hassastır diğer bölgeler gibi değil dikkatli ol..

arkadaşlar sir ağda yaptıktan sonra yağ sürüyorlarmı one içindir yağ sence cildi korusun diyemi onu sormayı unuttum:D

sir yaparsan aldığın yere hemen güneş koruyucu sür, sürmeden güneşe çıkınca leke oluşuyo, bıyığın yoksa da var gibi görünüyo. ipin bi avantajı da bu.

Ben kaslarımı almıyorum zaten ince ama bıyık icin kullandıgım sey cok pratik 2 dakikada hallediyorum tavsiye ederim :34: Hani şu pazarlarda , 1 milyoncularda satılan çin işi bıyık alma aleti varya o simdi resmini yükleyeyimde bi görün :51: $41EPQbYOVXL__SS400_.webp

Ben kaslarımı almıyorum zaten ince ama bıyık icin kullandıgım sey cok pratik 2 dakikada hallediyorum tavsiye ederim :34: Hani şu pazarlarda , 1 milyoncularda satılan çin işi bıyık alma aleti varya o simdi resmini yükleyeyimde bi görün :51: Eki Görüntüle 754506

nasıl kullanılıyor bu çok acıtıyor mu?

Ben her ay gidip kuaföre aldırıyorum; bıyığıma, kaşıma, bacaklarıma ve diğer bölgelerime sir kullanıyorum.
Yan etkisini vs. hiç görmedim, ipi denemedim ama asıl kırışık ip kullanınca oluyor diyenler var ..
Ben sirden memnunum açıkçası, tertemiz...
Karar senin canım :)

Ben her ay gidip kuaföre aldırıyorum; bıyığıma, kaşıma, bacaklarıma ve diğer bölgelerime sir kullanıyorum.
Yan etkisini vs. hiç görmedim, ipi denemedim ama asıl kırışık ip kullanınca oluyor diyenler var ..
Ben sirden memnunum açıkçası, tertemiz...
Karar senin canım :)

Hayır canım ip asla kırıştırmaz cildi. aksine ağda kırıştırıyor. ip bıyık almak için en uygun yöntem. bacaklara falan sir ağda iyi olur ama bıyığa olmuyor.

ben heryerımı sır agdayla aldırıyorum yaklsık 10 yıldır. hıc jılet vurmadan tabı baya azaldı.. bıyıgımıda sir agdayla aldırıyorum bıyıkta cok fazla azaltmıyor ama gec cıkarıyor bence cımbız ve ıpe nazaran

ben kaslarımı almıyorum zaten ince ama bıyık icin kullandıgım sey cok pratik 2 dakikada hallediyorum tavsiye ederim :34: Hani şu pazarlarda , 1 milyoncularda satılan çin işi bıyık alma aleti varya o simdi resmini yükleyeyimde bi görün :51: Eki Görüntüle 754506

nasıl alıyorsun cnm bununLA bıyığı peki

Son düzenleme:
Ağda işini regl bittikten sonraki 3 gün içerisinde yaptırırsan hem acın azalır hemde tüylerin daha geç çıkar canım.Sir ağda ipten galan daha temiz bence.Fakat yüzün çok hassas ise sir ağdayı ya sabahın erken saatlerinde yada güneş batmaya yakın gidip yaptırırsan işlem bittikten sonrada suda eritilmiş tuz sürersen kızarıklığın azalır,sivilce çıkma olayı olmaz.Yanarmı diye düşünce öyle aman aman acısı yok tavsiye ederim.

Back
X