Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım acıyı bir yana bırakalım..o hertürlü çekiliyor zaten..ama yüzüne ağda kullanma...zamanla derinde büzüşmeler olur..buda şimdi olmazsa bile ilerleyen yaşlarda ortaya çıkar..çünkü ip sadece tüyleri çekiyor fakat ağda deriyide hırpalıyor.bu gözeneklerinede zarar verir...
valla cnm iple herçekişimde tüyümü canım çekiliyor sir ağdayla enazından birkerede alır kurtulurum diye düşünüyorum oyüzden istiyorum başka önerin varmı şununla al diyebilceğin
Yok valla canım zaten iki alternatif var ip veya ağda ... artık seçim seninbari ağda sonrasında cildinin bakımını ihmal etme..yüz derisi hassastır diğer bölgeler gibi değil dikkatli ol..
arkadaşlar sir ağda yaptıktan sonra yağ sürüyorlarmı one içindir yağ sence cildi korusun diyemi onu sormayı unuttum![]()
Ben kaslarımı almıyorum zaten ince ama bıyık icin kullandıgım sey cok pratik 2 dakikada hallediyorum tavsiye ederimHani şu pazarlarda , 1 milyoncularda satılan çin işi bıyık alma aleti varya o simdi resmini yükleyeyimde bi görün
Eki Görüntüle 754506
nasıl kullanılıyor bu çok acıtıyor mu?
Ben her ay gidip kuaföre aldırıyorum; bıyığıma, kaşıma, bacaklarıma ve diğer bölgelerime sir kullanıyorum.
Yan etkisini vs. hiç görmedim, ipi denemedim ama asıl kırışık ip kullanınca oluyor diyenler var ..
Ben sirden memnunum açıkçası, tertemiz...
Karar senin canım :)
ben kaslarımı almıyorum zaten ince ama bıyık icin kullandıgım sey cok pratik 2 dakikada hallediyorum tavsiye ederimHani şu pazarlarda , 1 milyoncularda satılan çin işi bıyık alma aleti varya o simdi resmini yükleyeyimde bi görün
Eki Görüntüle 754506
nasıl alıyorsun cnm bununLA bıyığı peki