Tuzla çevresi hastane ve doktor önerisiii ????

pamukkiz12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
176
96
28
Kızlar ben kolay kolay doktorlara güvenen biri degilim helede konu bi bebek olunca. Çokta meraklıyım ilgili ve muayenede herseyi sorabileceğim bir doktor arıyorum önerisi olan var mı ?

Tuzlada onerebilecegim kendi gittiğim doktorum var..gisbir Hastanesi Ferda Erbay kendisine bi görünmenı isterim Çok ilgili bilgili sevecen guleryuzlu bi dr..ben çok memnunum..

Tuzlada onerebilecegim kendi gittiğim doktorum var..gisbir Hastanesi Ferda Erbay kendisine bi görünmenı isterim Çok ilgili bilgili sevecen guleryuzlu bi dr..ben çok memnunum..
Cok tesekkur ederim gisbir aklımdaydı aslında burçak hanımıda duymuştum ben şu an tuzla tıpa gittimde pek memnun kalmadim keseyi görünce değiştirmeyi düşünüyorum doktoru

Rica ederim cnm bu arada hayırlı olsun rabbim kucagina almayi nasip eder insallah..zaten tuzlada iki seçenek var biri gisbir biri tuzla tip..ama Pendik'te özel bölge hastanesini de övüyorlar..bide remedy Banu hanim var..bi araştır derim..ama gisbir Ferda hanim iyi bir hekim..

KIZLAR BANADA DOKTOR ONERISI YAPAR MISINIZ DAHA YENI ANNE ADAYIYIM ANADOLU YAKASINDA IYI BIR DOKTOR BILEN WAR MI ACABA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…