tuzla gisbir hastanesi dogum..

svgzbrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
140
7
68
arkadaslar doktorum gıttıgım hastaneden ayrılmış ve gisbirde eylulde ısbası yapıcakmış.bu hastane aslında bana daha yakın ama hıç gıtmedım.hastanede dogum yapan veya bılgısını olan varsa bana hastane nasıl ve dogum fıyatları nedır yardımcı olabılırmı?

merhaba ben mayıs ayında doğum yaptım.... candan hnm dı drum. çok memnun kaldım, ebe ve drum harikaydı normal doğum yaptım ve beni çok cesaretlendirdiler, yardımcı oldular... fiyatı da 800 tl idi....

sagol cnm.bıde bu fıyatta ssk falan etkılıyomu hep aynımı.bıraz maddı acıdan ıyı degılız bu aralar ev taksıdı var ve ıkı ay sonra dogum var ne yapıcaz bılmıyorum acıkcası.

cnm bu ssk fiyatı, biz yapmadık ama sanırım indirim uygulayabilirler, konuşmakta fayda var.. ben doğum yaptığımda ve öncesinde de eşim tam 15 ay işsiz kaldı... doğumdan 3 ay sonra işe başladı...Rabbim yardım eder inş...

sagol cnm yardımın için.çocuk kısmetıyle gelır derler ya oyle olmus demek.Allah huzur ve mutlulugunuzu daım etsın inş.

ben öğrendım fıyatları merak edenler olursa normal doğum 550 sezeryan 950 doktorlarımız gelınce yonetımle konusup fıyatları hastalarına daha uygun hale getırmısler ustelık hastanede guzel ve yenıdogan servıslerıde var her ıste bı hayır varmıs derler ya ole oldu.

merhaba arkadaşlar ben de hamile oludğumu yeni öğrendim. istanbula yeni geldiğim için doktorlar hakkında bilgi sahibi değilim. gisbir hastanesi bana çok yakın. orada önerebileceğiniz bir doktor var mı? bir de hastane şartları nasıl?

merhaba arkadaşlar ben de hamile oludğumu yeni öğrendim. istanbula yeni geldiğim için doktorlar hakkında bilgi sahibi değilim. gisbir hastanesi bana çok yakın. orada önerebileceğiniz bir doktor var mı? bir de hastane şartları nasıl?

merhaba ben ferda hanıma gidiyorum ama diğer r ismini unuttum o da iyi nette isimleri var bakabilirsin.fERDA hnm başka hastanedeydi bende onunla oraya geçtm memnunum :)

bende ferda hanıma gıdıyorum çok memnunum tavsıye ederım hastanede gayet ıyı ve temız.

teşekkürler arkadaşlar.ben de ferda hanımı duydum. oraya yeni geçmiş. hastaneyi pek tavsiye etmediler. mesela acilde hiç kadın doğum uzmanı kalmıyormuş. benim için yenidoğan ünitesi ve acil de çok önemli. dün ilk kez bölge hastanesine gittim. gece de acile gittik. uzman doktor her gece var. ve çok ilgileniyorlar. şimdilik güzel geldi. ama ferda hanım da aklımda bulunacak :)

Back
X