Tuzla'da kadın doğum doktoru tavsiyesi

aylasema

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2016
2
0
1
45
Selam bayanlar, adanada yasiyorum, birkac hafta sonra Istanbul Tuzlaya tasinacagiz esimin isinden dolayi, tanidik vs kimsemiz de yok ustelik 14 hafta hanileyim,bu civarda onereceginiz hastane ve dogum doktoru var mıdır?

Daha taşınmadık sanırım İçmeler mahallesinde araç suan için yok artık taşındığımız Zaman insallah alırız

Merhaba hayırlı olsun şimdiden. Benim gebelik takibimi ve doğumumu Cihan Karadağ hoca yapmıştı. Çok ilgili, kibar bi doktor. Bütün sorularımı her gidişimde bıkmadan yanıtladı. İlk gebeliğimdi ve beni çok rahatlatmıştı. Marmara üniversitesindeydi. Şimdi Tuzla Okan üniversitesi hastanesine geçmiş.

Daha taşınmadık sanırım İçmeler mahallesinde araç suan için yok artık taşındığımız Zaman insallah alırız

İnşallah. İçmeler tarafı daha mı yakın işe? Ben merkezde oturuyorum merkezi tavsiye ederim sahil tarafını özellkle. Pendik de bölge hastanesinde oya hanım var ona gidebilirsin randevulu yalnız . Ben bı kac kez gıttım memnun kaldım sonradan bosladım tabı. Evli değilim ama evli hamile kalan arkdslarmda gitti. Yaklasımı vs iyi diyorlar hamile arkadaslar.

Tuzla da bilmiyorum ama Pendik Devlet Hastanesi Nilüfer Koç Gündoğduyu şiddetle tavsiye ederim. Ben bekarım ama evli olup giden birsürü tanıdığım var bende pko için gitmiştim.Yaklaşımı çok güzel. Ve sayesinde çok uzun süre düzenli adet gördüm. Tekrar aynı sorunları yasıyorum o yüzden zor da olsa ayın 29una randevu aldım tavsiye ederim içmelerden Pendik 20dk

Nilüfer hanim yeni mu geldi ki acep hamile degilim ama dusunuyoruz ben Nergiz Kılıçtan çok çok memnunum hastalarına yaklaşımı güzel ama ben bu seferki muayenemde verdiği cevaplarla pek tatmin olmadim

Cihan hoca dediğiniz gibi cok ilgili ve herseyı en ince detayına kadar. Anlatıyor ben de birkaç akrabamda ona gitmiştik cok memnun kaldık dıs gebelik amelıyatı yapmıştı ardından doğumumda da denk gelmişti simdi Okan üniversitesine gecmıs bayagı guzel hastane diyorlar

Nilüfer hanim yeni mu geldi ki acep hamile degilim ama dusunuyoruz ben Nergiz Kılıçtan çok çok memnunum hastalarına yaklaşımı güzel ama ben bu seferki muayenemde verdiği cevaplarla pek tatmin olmadim
Hayır bayadır var internetten ismini yazıp hasta yorumlarına bakabilirsiniz

Normal mi sezeryan mi dogum yaptınız? Doktor normal doğuma teşvik ediyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…