teknoloji faydalıdır...dozunda kullanıldığında..
hiç kapanmayan tv'ler,başından kalkamadığımız bilgisayar..
hayatımız diziler olmuş,soluksuz izlediğimiz kaçırmamak için herşeyi ertelediğimiz..
hepimiz aynı değiliz ben buna inanıyorum,kitap okumayada zaman ayıran arada tv'yi kapatıp eşiyle,ailesiyle vakit geçirenlerimiz mutlaka var..
itiraf ediyorum....
kk yüzünden pc bağımlısı oldummm :enbuyukkk::enbuyukkk:
malesef teknoloji çağını yaşıyoruz hayatımız çok kolaylaştı
eskiden yaptığımız gibi kütüphanenin tozlu raflarında aradığımız kitaplar
sayfa sayfa ansiklopediler yok.... hal böyle olunca
bilginin ulaşılmazlığı kalıcılığı ve değeri kalmıyor
bir tık ötenizde bütün dünya nasıl olsa bir koca sayfa nasıl olsa diyerek
belkide aradığımız şeyi tam anlamıyla okumuyoruz
tabiki bir kolaylık sağladığı yadsınamaz en geniş en kapsamlı bilgiyi elde ediyoruz ama
o kitaplaran öğrendiğimiz kadar da kalıcı olmuyor
bilmiyorum nedense bana öyle geliyor... benneyaptımkibenneyaptımki
Hayatımda hiçbirşeyin bağımlısı olmadım. bilgisayarı sadece işim olduğu için kullanıyorum. işim dışında gazeteleri ve kk yı takip ediyorum bu da bana yetiyor. evde hiç bilgisayar kullanmam. takip ettiğim dizilerim de yok. aslında bazen izlemek istiyorum ama 2 dk. da saçma, aptalca bir diyolog bulup vazgeçiyorum. sonuçta herşey raiting için yapılıyor, uzadıkça uzuyor. eğlence adına yapılan programlarda soytarılık gösterisi halinde. akşamları çocuğumla vakit geçirmek, onunla resimler yapmak, ona bişeyler öğretmek benim için daha keyifli.
ben cok tv ızlemem.....yaprak dökimi ve beyaz dısında arada yemekteyıze bakıyorum...ordakıler sınır edıyorlar benı....
ama pc basında daha cok zaman harcıyorum....bagımlılıksa pc ye evet....
bazen aıleme bıle zaman ayıramıyorum....
ama dıger bagımlılıkta....kk oldu.....
Teknoloji canavarı değilim ben
Bilgisayarı ders çalışmak için acarım ve KK ye bakarım ne olmuş ne bitmiş diye:enbuyukkk:
Pek Tv seyretmem, dizi olarak da takip ettiğim 2 tane dizi var o kadar.
Onun dışında günümü arkadaşlarımla buluşarak geçiririm genelde.Köpeklerimi gezdirereka.s.. Ve derslerden eğer vakit bulursam arada kitapta okuyorum yatmadan önce:1hug: