Tv deki kadnlar bile kskanyorum:(

Forum tarihini 6 yıl önceye aldınız falan sandım, uzun süredir girmiyordum :D

Kadın doğurdu, bebe 6 sına bastı ilkokula başlayacak artık :KK55:

Ben gecen gun kac defa kibledim bu kullaniciyi ya. :KK70:Sanirim konu hortlatmak yasak degil.

Banlanmiyor malesef. Ben gecen gun kac defa kibledim bu kullaniciyi. Banlanmiyor. Sanirim konu hortlatmak yasak degil.

Eh bu normal kullanıcıyı rahatsız eder. Herkes irrite olmaya başlayınca da köşesine çekilir.
Yönetim bunun hal çaresine bakmalı.

Ne gibi yalanlar soyledi ki sizi bu denli guvensiz hale getirecek?

slm arkadaşlar.benim derdim kendimle..her olayı her bakışı çok abartıyorum,kendime sorun ediyorum ve en kötüsü eşimle sürekli tartışıyoruz..
6.5 aylık hamileyim.daha öncesindede kıskançtım ama artık kendim bile inanamıyrum geldiğim duruma..
eşim genelde sakin bir insandır ama bana başlarda söylediği yalanlardan dolayı ona hiçbirzaman tam anlamı ile güvenmedim.zaten bunu sık sık ta dile getiriyorum.(kötü bişey sanırım )ya nasıl anlatacağımı da bilemiyorum aslında..sürekli bir şüphe halindeyim.tv de açık saçık kadınlar çıktığında(dizilerde vs)hemen eşime bakarım,eğer kafasını çevirmemişşe hissettiğim duyguları size anlatamam.o an eşimden nefret edebiliyorum.bunu belli de ediyorum..yanlış davranıyorum bunun bilincindeyim ama ne yapaileceğimi bilmiyorum.elimde değil sanki o beni aldatmış gibi hissediyorum.yani dışarıdayken bir bayana baktığını,incelediğini görsem onu tereddüt etmeden boşayabilirim o kadar yani...
belki kızıcaksınız,'yuh bu kadarda olmaz' diyiceksiniz ama bu bişey söylememenizden daha iyidir.bana bir yol gösterin lütfen.gitgide sırf bu yazdıklarım yüzünden bebeğimin babasını kendimden uzaklaştırıyorum gibime geliyor.ne yapmam lazım?nasıl davranmalıyım:(
eşim sizce benden uzaklaşırmı böyle devam edersem:(

Benim anlamadigim konuyu tekrar gundeme getirmenin zarari nedir? Neden sikayet ediyorsunuz?:KK11:

slm arkadaşlar.benim derdim kendimle..her olayı her bakışı çok abartıyorum,kendime sorun ediyorum ve en kötüsü eşimle sürekli tartışıyoruz..
6.5 aylık hamileyim.daha öncesindede kıskançtım ama artık kendim bile inanamıyrum geldiğim duruma..
eşim genelde sakin bir insandır ama bana başlarda söylediği yalanlardan dolayı ona hiçbirzaman tam anlamı ile güvenmedim.zaten bunu sık sık ta dile getiriyorum.(kötü bişey sanırım )ya nasıl anlatacağımı da bilemiyorum aslında..sürekli bir şüphe halindeyim.tv de açık saçık kadınlar çıktığında(dizilerde vs)hemen eşime bakarım,eğer kafasını çevirmemişşe hissettiğim duyguları size anlatamam.o an eşimden nefret edebiliyorum.bunu belli de ediyorum..yanlış davranıyorum bunun bilincindeyim ama ne yapaileceğimi bilmiyorum.elimde değil sanki o beni aldatmış gibi hissediyorum.yani dışarıdayken bir bayana baktığını,incelediğini görsem onu tereddüt etmeden boşayabilirim o kadar yani...
belki kızıcaksınız,'yuh bu kadarda olmaz' diyiceksiniz ama bu bişey söylememenizden daha iyidir.bana bir yol gösterin lütfen.gitgide sırf bu yazdıklarım yüzünden bebeğimin babasını kendimden uzaklaştırıyorum gibime geliyor.ne yapmam lazım?nasıl davranmalıyım:KK43:
eşim sizce benden uzaklaşırmı böyle devam edersem:KK43:
eşin zamanında sana güven vermediği için böylesin tatlım

Back
X