TV karakteri ve eşimin yorumu

eskidenolsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
149
0
46
Ankara
Eşiniz TV'de gördüğü seksi ve fingirdek bir bayanla ilgili" bu kadın bil bakalım kime benziyor" diye sorup sonra da kime benzettiğini söylemese" neyse çok ayıp" dese sinirlenir miydiniz? Muhtemelen benim arkadaşlarımdan birini kastetti. ama benim çevremde böyle fingirdek biri yok. belki de kendi arkadaşlarının eşlerinden birini. Ama onun arkadaşlarının eşlerini de tanıyorum. Bana göre yok öyle biri ama demek ki eşim çevremizden bir kadını seksi ve fingirdek" olarak görüyor. Onun gözünde öyle. Sizce kızmakta abartıyor muyum?

Sizin kızdığınızı bildiği için üzerinize geliyor olay bu!

Sorunuzun cevabı; evet boş yere kızıyorsunuz ve abartıyorsunuz.

bence de kızmak gereksiz; ancak ben kıskanç bir insan olduğum için mevzu yapardım.

önce tatlılıkla kime benzettiğini ağzından alırdım, sonra da içten içe kızardım. ancak sözle birşey söylemezdim ki böyle sapık duygularını benden gizlemesin.. açıkça söyleyebilsin.. içten içe kızardım..

Aslında eksik anlatmış oldum. Eşimin daha önce saçma sapan yorumları ve bu nedenle tartışmalarımız olmuştu. Mesela " çok kilo aldım" diyen bi arkadaşımıza " yooo bence çok alımlısın" demişti. Başka bir zaman bir düğünde uzaktan gösterdiğim bir arkadaşıma" çok güzel kızmış yanımıza çağırsana" demişti. Bir arkadaşı ile tanıştırdığımız bir iş arkadaşım için ertesi gün "beni beğenmiş mi" diye sormuştu vs. vs.

yani, abartıyorsunuz evet ama sizin takıldığınız nokta bir kadını seksi bulması mı? yoksa fingirdek bulması mı?
fingirdek bularak ayıp mı ediyor sizce? amaan eşiniz de zatensöylediğine pişman olmuş ayıp oluyor demiş.. boşverin gitsin bütün gün düşünmeye değer mi:))

Bir de zaten şüphelenmeye ve kızmaya müsaitim bu anlattığım olaylardan dolayı. Elimde değil. Eşinizin birini çekici bulmasına kızmaz mısınız yani

Aslında eksik anlatmış oldum. Eşimin daha önce saçma sapan yorumları ve bu nedenle tartışmalarımız olmuştu. Mesela " çok kilo aldım" diyen bi arkadaşımıza " yooo bence çok alımlısın" demişti. Başka bir zaman bir düğünde uzaktan gösterdiğim bir arkadaşıma" çok güzel kızmış yanımıza çağırsana" demişti. Bir arkadaşı ile tanıştırdığımız bir iş arkadaşım için ertesi gün "beni beğenmiş mi" diye sormuştu vs. vs.

şahsen ben bu anlattıklarının hepsine kızardım..

eğer sende anormallik varsa, ben de anormalim..

Eşim birini çekici bulabilir ama çekici bulduğu kişiye karşı bir çekim hissederse kilerden bulacağım çekiçle kafasını ezerim.

hahahahhaha tekerleme gibi oldu :47:

haa bakın eşinizin boşboğazlığı var malesef.. ve algıları açık.. bir akrabamızın eşi böyleydi, kadın da bir o kadar kıskanç vallahi deli oluyordu..

dizideki kadını benzetmesi değil ama önceki yorumlar rahatsız edici.. kulağını bükün biraz:))

hayır benim anlamadığım bu nasıl bir algıdır böyle. ben de onun gibi onun arkadaşlarını ve arkadaşlarının eşleri hakkında yorum yapsam ne düşünür. denemeye de korkuyorum doğrusu. yapımda da yok zaten elime yüzüme bulaştırabilirim:)

hayırdır derdim.. pek bi beğendin galiba..... surat yapardım .... ben böyle konusmaları sevmem birdaha böyle konuşmalar olmasın lütfen, aksi takdirde tepkim daha fazla olacak yoksa der ve sert bir şekilde uyarırım... zaten bidaha yapamıyorlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
hayır benim anlamadığım bu nasıl bir algıdır böyle. ben de onun gibi onun arkadaşlarını ve arkadaşlarının eşleri hakkında yorum yapsam ne düşünür. denemeye de korkuyorum doğrusu. yapımda da yok zaten elime yüzüme bulaştırabilirim:)

aman aman sakın yapmayın.. çok abuk bir durum çıkabilir ortaya:))

siz başbaşayken taciz edin onu sözlerinizle.. ayarını siz bilirsiniz.. ama örneklerde kullanılacak kişiler mümkünse ünlüler filan olsun.. arkadaş markadaş sıkıntılı:)))

Back
X